About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Midvintermørket

RPG system: LARP
Genre: Drama
Participants: 30-40 players

Organized by

Rollespilsforeningen Saga

By

✏️Maria Østerby Elleby

2023, Axelhus, Hesselager, Denmark

OrganizerMaria Østerby Elleby

Description

Et rollespilsscenarie tiltænkt til at være en feel-gloom oplevelse med stor melankoli og kun et strejf af håb. Dette er både et scenarie for de voldsomme, højlydte skænderier, men også for de underfundige følelser og det usagte drama, der er lige under overfladen. Konflikter, forviklinger og uenigheder er alt sammen en del af scenariet, hvor der er et stort fokus på det danske belle epoques boheme miljøs skyggesider.

Visionen for scenariet er en rejse ind i alt det mørke ved et 1911erne skagensmaler-inspireret frigjort bohemekunsternermiljø, hvor filosofiske tanker kan diskuteres, mens den smukke tanke om at måtte lide for kunsten kun er alt for nærværende – og ikke længere smuk. For er sult, kulde og afsavn virkelig det hele værd, når tuberkulose slider i lungerne, mens den billige absint går rundt og opiumdråberne smelter på tungen. Eller begynder et mere konventionelt liv væk fra kunsterlivet pludselig at lokke.

Midvintermørket er en selvstændig fortsættelse af Sensommervisen, der blev afholdt i 2020. Sceneriet kan stå alene, men hvor Sensommervisen fokuserede på alt lyset og det positive ved kunstermiljøet om sommeren i 1910, så tager Midvintermørket og undersøger mørket af samme univers. Intet ender lykkeligt her.

Runs 🗺️

6. - 8. January 2023🗺️Axelhus, Hesselager, Denmark

Trivia

LinksSend corrections for this page