Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Midvintermørket

System: LARP
Genre: Drama
Teilnehmer: 30-40 Spieler

Veranstaltet von

Rollespilsforeningen Saga

Von

✏️Maria Østerby Elleby

2023, Axelhus, Hesselager, Dänemark

OrgaMaria Østerby Elleby

Beschreibung

Et rollespilsscenarie tiltænkt til at være en feel-gloom oplevelse med stor melankoli og kun et strejf af håb. Dette er både et scenarie for de voldsomme, højlydte skænderier, men også for de underfundige følelser og det usagte drama, der er lige under overfladen. Konflikter, forviklinger og uenigheder er alt sammen en del af scenariet, hvor der er et stort fokus på det danske belle epoques boheme miljøs skyggesider.

Visionen for scenariet er en rejse ind i alt det mørke ved et 1911erne skagensmaler-inspireret frigjort bohemekunsternermiljø, hvor filosofiske tanker kan diskuteres, mens den smukke tanke om at måtte lide for kunsten kun er alt for nærværende – og ikke længere smuk. For er sult, kulde og afsavn virkelig det hele værd, når tuberkulose slider i lungerne, mens den billige absint går rundt og opiumdråberne smelter på tungen. Eller begynder et mere konventionelt liv væk fra kunsterlivet pludselig at lokke.

Midvintermørket er en selvstændig fortsættelse af Sensommervisen, der blev afholdt i 2020. Sceneriet kan stå alene, men hvor Sensommervisen fokuserede på alt lyset og det positive ved kunstermiljøet om sommeren i 1910, så tager Midvintermørket og undersøger mørket af samme univers. Intet ender lykkeligt her.

Abwicklungen

6. - 8. Januar 2023, Axelhus, Hesselager, Dänemark

Extrainformationen

LinksKorrektionen für diese Seite einschicken