Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Midvintermørket

System: LARP
Genre: Drama
Deltagere: 30-40 spillere

Arrangeret af

Rollespilsforeningen Saga

Af

✏️Maria Østerby Elleby

2023, Axelhus, Hesselager, Danmark

ArrangørMaria Østerby Elleby

Foromtale

Et rollespilsscenarie tiltænkt til at være en feel-gloom oplevelse med stor melankoli og kun et strejf af håb. Dette er både et scenarie for de voldsomme, højlydte skænderier, men også for de underfundige følelser og det usagte drama, der er lige under overfladen. Konflikter, forviklinger og uenigheder er alt sammen en del af scenariet, hvor der er et stort fokus på det danske belle epoques boheme miljøs skyggesider.

Visionen for scenariet er en rejse ind i alt det mørke ved et 1911erne skagensmaler-inspireret frigjort bohemekunsternermiljø, hvor filosofiske tanker kan diskuteres, mens den smukke tanke om at måtte lide for kunsten kun er alt for nærværende – og ikke længere smuk. For er sult, kulde og afsavn virkelig det hele værd, når tuberkulose slider i lungerne, mens den billige absint går rundt og opiumdråberne smelter på tungen. Eller begynder et mere konventionelt liv væk fra kunsterlivet pludselig at lokke.

Midvintermørket er en selvstændig fortsættelse af Sensommervisen, der blev afholdt i 2020. Sceneriet kan stå alene, men hvor Sensommervisen fokuserede på alt lyset og det positive ved kunstermiljøet om sommeren i 1910, så tager Midvintermørket og undersøger mørket af samme univers. Intet ender lykkeligt her.

Afviklinger

6. - 8. januar 2023, Axelhus, Hesselager, Danmark

Trivia

LinksIndsend rettelser for denne side