About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Brætspilsfestival (2023)

Brætspilsfestival

Location: Maglehøjskolen, Ølstykke, Denmark 🗺️
Date: 27. - 29. January 2023

Part of: Brætspilsfestival

About the convention:

Efter 2 år med Brætspilsfestivalen online, afholder vi den nu igen fysisk. Festivalen bliver helt som den plejer, det er DUI-LEG og VIRKE i Egedal der arrangerer den i uge 4 på Maglehøjskolen i Ølstykke.

Alle der er interesseret i brætspil kan være med. Man er meget velkommen til selv at tage brætspil med. Men som deltager på festivalen kan man også helt gratis låne spil i festivalens spillecafé.

Caféen har over 200 forskellige brætspil, både de gamle og mere kendte spil som Risk og Matador, men også helt nye spil som er købt ind til festivalen - så der er spil for en hver smag og i alle sværhedsgrader.

Hvis man låner et spil man ikke allerede kender, vil der også være mulighed for at få hjælp til reglerne og det plejer heller ikke at være et problem at finde nogle at spille med.

I løbet af weekenden vil der desuden blive afholdt en masse forskellige spilleturneringer hvor det er muligt at vinde præmier.

Der er også mulighed for at overnatte på skolen og for at tilkøbe mad når man tilmelder sig.

Åbent hus: Hvis man ikke har mulighed for at bruge en hel dag eller hele weekenden på festivalen, så kan man kigge forbi lørdag mellem kl. 13.00-17.00, her holder vi åbent hus og det er denne gang helt gratis.

Hvis man tilmelder sig via tilmeldingslinket her i bunden, deltager man automatisk i lodtrækning om præmier. Det gælder også selv om man kun deltager i åbent hus. Præmierne udleveres ved ankomsten til festivalen.

Download

🖼️ Programme (0.5 MB)
PDF Pamphlet (4.1 MB)

Board games

Auto Asger Harding Granerud
Daniel Skjold Pedersen
💾 Jumping Frog Lars Wagner Hansen

Organizers

LinksSend corrections for this page