About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Brætspilsfestival (2024)

Brætspilsfestival

Location: Maglehøjskolen, Ølstykke, Denmark 🗺️
Date: 26. - 28. January 2024

Part of: Brætspilsfestival

About the convention:

Så er det igen tid til at tilmelde sig Brætspilsfestivalen. Festivalen afholdes, som den plejer i weekenden i uge 4 på Maglehøjskolen i Ølstykke. Alle der er interesseret i brætspil kan være med.
Udover muligheden for at deltage i turneringer, hvor der er præmier, så er der nærmest også garanti for at man vil lære nye brætspil. Det er nemlig muligt, både at låne spil, men også at få reglerne forklaret, så det er nemmere at komme i gang. Festivalens spillecafé har flere hundrede brætspil at vælge imellem i alle sværhedsgrader. Man er naturligvis også meget velkommen til selv at tage brætspil med.
Derudover afholdes der også forskellige events og social deduction spil i stil med ”Forræder” på TV2. Desuden er det også muligt at overnatte på skolen og for at tilkøbe mad til weekenden eller benytte festivalens kiosk hvor der også kan købes lidt til maven. Det plejer at være en superhyggelig weekend hvor flere af deltagerne som regel også tager natten brug. Vi glæder os rigtig meget til at se jer. 😊

We haven't had access to a program for this convention. The list is simply based on external references, memory, rumours and so on and the list might not be completed.
If you have a correction or are in access of a program then please send us an update.

Organizers

LinksSend corrections for this page