Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Brætspilsfestival (2023)

Brætspilsfestival

Sted: Maglehøjskolen, Ølstykke, Danmark
Dato: 27. - 29. januar 2023

Del av: Brætspilsfestival

Om kongressen:

Efter 2 år med Brætspilsfestivalen online, afholder vi den nu igen fysisk. Festivalen bliver helt som den plejer, det er DUI-LEG og VIRKE i Egedal der arrangerer den i uge 4 på Maglehøjskolen i Ølstykke.

Alle der er interesseret i brætspil kan være med. Man er meget velkommen til selv at tage brætspil med. Men som deltager på festivalen kan man også helt gratis låne spil i festivalens spillecafé.

Caféen har over 200 forskellige brætspil, både de gamle og mere kendte spil som Risk og Matador, men også helt nye spil som er købt ind til festivalen - så der er spil for en hver smag og i alle sværhedsgrader.

Hvis man låner et spil man ikke allerede kender, vil der også være mulighed for at få hjælp til reglerne og det plejer heller ikke at være et problem at finde nogle at spille med.

I løbet af weekenden vil der desuden blive afholdt en masse forskellige spilleturneringer hvor det er muligt at vinde præmier.

Der er også mulighed for at overnatte på skolen og for at tilkøbe mad når man tilmelder sig.

Åbent hus: Hvis man ikke har mulighed for at bruge en hel dag eller hele weekenden på festivalen, så kan man kigge forbi lørdag mellem kl. 13.00-17.00, her holder vi åbent hus og det er denne gang helt gratis.

Hvis man tilmelder sig via tilmeldingslinket her i bunden, deltager man automatisk i lodtrækning om præmier. Det gælder også selv om man kun deltager i åbent hus. Præmierne udleveres ved ankomsten til festivalen.

Vi har ikke hatt tilgang til programmet for denne kongressen, så oversikten over spill er kun basert på eksterne kilder, hukommelse, rykter og så videre. Derfor er den kanskje ikke komplett. Send oss en rettelse.

Arrangører

LenkerSend inn rettelser om denne siden