Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Morgenrøde

System: LARP
Deltagare: 30 spelare

Av

ArrangörTroels Barkholt-Spangsbo
ArrangörAnders Lyng Ebbehøj
ArrangörSøren Lyng Ebbehøj
ArrangörKlaus Meier Olsen
ArrangörAstrid Sigaard Andersen
ArrangörSilas Boje Sørensen
ArrangörJonas Trier

Beskrivning

På Peter Bangs Vej i 1969 samledes en lille del af den danske hippiebevægelse. Det var her, i Poul og Kissers kælder over hirsekager og røde Tuborg, at de besluttede sig for at realisere drømmen om det socialistiske paradis. Sammen skulle de vise det etablerede Danmark, at utopien på den anden side af revolutionen var mulig. Sammen ville de samle græsrødderne i et fælles eksperiment. Sammen ville de skabe Storkollektivet Morgenrøde

Morgenrøde er et rollespil om netop dette kollektivs storhed og fald. Over tre akter spiller vi historien om den første utopi, til de begyndende frustrationer og det endelige kollaps, der i starten af 70’erne bringer Morgenrøde i knæ.

Morgenrøde har et klart anker i historien, men er ikke dokumentarisk. Vi rammer ikke hippiebevægelsen præcist, men låner bredt fra tiden efter ungdomsoprøret. På godt og ondt.

Rollerne går ud over klichéen om den langhårede, hørklædte hashryger, der snakker om transcendens og universel kærlighed. Han eller hun er der naturligvis også, men Morgenrøde bebos også af aktivistiske feminister, fabulerende okkultister samt provokunstnere og naturfanatikere, der kæmper for et selvforsynende minisamfund.

Scenariet behandler hippiebevægelsen kærligt og tager den samtidig så alvorligt, som den tog sig selv. Vores mål er et at lave et scenarie, der indfanger viften af eksperimenter og tendenser i tiden.

Morgenrøde er for spillere, der elsker eller hader hippiebevægelsen. Det er historien om frontløberne, deres problemer og kodylt fede tider. En fortælling med lige dele kærlighed, oprør og åndelighed.

Speltillfällen 🗺️

12. - 15. augusti 2014🗺️Græsrodsgården, Bregninge, Danmark

Nämns i följande artiklar

Nyheder om rollespil Sida 8 #23 (November 2014) ROLLE|SPIL

LänkarSkicka in rättelser om den här sidan