Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Morgenrøde

System: LARP
Teilnehmer: 30 Spieler

Von

OrgaTroels Barkholt-Spangsbo
OrgaAnders Lyng Ebbehøj
OrgaSøren Lyng Ebbehøj
OrgaKlaus Meier Olsen
OrgaAstrid Sigaard Andersen
OrgaSilas Boje Sørensen
OrgaJonas Trier

Beschreibung

På Peter Bangs Vej i 1969 samledes en lille del af den danske hippiebevægelse. Det var her, i Poul og Kissers kælder over hirsekager og røde Tuborg, at de besluttede sig for at realisere drømmen om det socialistiske paradis. Sammen skulle de vise det etablerede Danmark, at utopien på den anden side af revolutionen var mulig. Sammen ville de samle græsrødderne i et fælles eksperiment. Sammen ville de skabe Storkollektivet Morgenrøde

Morgenrøde er et rollespil om netop dette kollektivs storhed og fald. Over tre akter spiller vi historien om den første utopi, til de begyndende frustrationer og det endelige kollaps, der i starten af 70’erne bringer Morgenrøde i knæ.

Morgenrøde har et klart anker i historien, men er ikke dokumentarisk. Vi rammer ikke hippiebevægelsen præcist, men låner bredt fra tiden efter ungdomsoprøret. På godt og ondt.

Rollerne går ud over klichéen om den langhårede, hørklædte hashryger, der snakker om transcendens og universel kærlighed. Han eller hun er der naturligvis også, men Morgenrøde bebos også af aktivistiske feminister, fabulerende okkultister samt provokunstnere og naturfanatikere, der kæmper for et selvforsynende minisamfund.

Scenariet behandler hippiebevægelsen kærligt og tager den samtidig så alvorligt, som den tog sig selv. Vores mål er et at lave et scenarie, der indfanger viften af eksperimenter og tendenser i tiden.

Morgenrøde er for spillere, der elsker eller hader hippiebevægelsen. Det er historien om frontløberne, deres problemer og kodylt fede tider. En fortælling med lige dele kærlighed, oprør og åndelighed.

Abwicklungen 🗺️

12. - 15. August 2014🗺️Græsrodsgården, Bregninge, Dänemark

Referenced in the following articles

Nyheder om rollespil Seite 8 #23 (November 2014) ROLLE|SPIL

LinksKorrektionen für diese Seite einschicken