Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Krigslive X: Ære findes kun i døden

System: LARP
Deltagare: 440 spelare

Arrangerat av

Looking Glass Industries & Ravnsholt/Reopos

Av

ArrangörPierre Husted
ArrangörBjarke Pedersen
ArrangörKasper Sjøgren

Beskrivning

Vi er i De Tre Kejseres Tidsalder

De tretten Kejserlige stater er bundet i en borgerkrig som har varet i mere end 200 år. Kejseriget er delt og broder slås mod broder, søster mod søster. Kejser Wolfram Meister er i en bitter fejde med Den Valgte Kejser Sigfried. Venner og familier tvinges til at slås mod hinanden i en krig som er drevet af grådighed og magt.

De to Kejseres’ hære har engageret hinanden flere gange, men nu skal det endelige slag stå. De to generaler har tidligere kæmpet side om side i krigen og har stor respekt for hinanden. Men loyaliteter har skiftet side og ordrer er ordrer og ære skal opretholdes; lige meget hvilken Kejser der kæmpes for.

Mellem de to står stodderkongen Grimwaldt. Hans hær af lejetropper står klar til at adlyde hvem der betaler den højeste pris og regimenter lejes ud til begge sider. Men selv blandt stoddere er der ære og regler og ingen vil stå tilbage uden at slås.

——————————–

Til Krigslive X har I muligheden for at tilmelde jer en af de to Kejserlige hære eller lejetrophæren. Vi kommer at bestemme hvilken side din enhed kommer på så vi får de mest velafbalancerede hære. Vi tager selvfølgelig hensyn til jeres ønsker og jeres enheds baggrundshistorie og oprindelsessted.

I lejetrophæren er der meget frie rammer for hvilken slags enhed I kan spille, men også højere krav til udstyr og enhedens baggrundshistorie. Lejetrophæren lejes ud til de to andre hære på enhedsbasis og er altså ikke en hær som kæmper samlet.

Siden vi ikke har delt hærene endnu giver det ikke rigtigt mening at skrive en masse om hvor vi er i verden og hvem som kæmper mod hvem. Lige så snart vi har styr på hvilke enheder som skal være hvor, skal vi nok melde ud hvad de nærmere omstændigheder er om hvorfor hærene støder sammen.

Speltillfällen 🗺️

15. - 18. maj 2014🗺️Holbæk Fælled, Holbæk, Danmark

Nämns i följande artiklar

Nyheder om rollespil Sida 10 #17 (Februar 2013) ROLLE|SPIL
Nyheder om rollespil Sida 8 #20 (December 2013) ROLLE|SPIL
Nyheder om rollespil Sida 10 #21 (Marts 2014) ROLLE|SPIL

LänkarSkicka in rättelser om den här sidan