About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Krigslive X: Ære findes kun i døden

RPG system: LARP
Participants: 440 players

Organized by

Looking Glass Industries & Ravnsholt/Reopos

By

OrganizerPierre Husted
OrganizerBjarke Pedersen
OrganizerKasper Sjøgren

Description

Vi er i De Tre Kejseres Tidsalder

De tretten Kejserlige stater er bundet i en borgerkrig som har varet i mere end 200 år. Kejseriget er delt og broder slås mod broder, søster mod søster. Kejser Wolfram Meister er i en bitter fejde med Den Valgte Kejser Sigfried. Venner og familier tvinges til at slås mod hinanden i en krig som er drevet af grådighed og magt.

De to Kejseres’ hære har engageret hinanden flere gange, men nu skal det endelige slag stå. De to generaler har tidligere kæmpet side om side i krigen og har stor respekt for hinanden. Men loyaliteter har skiftet side og ordrer er ordrer og ære skal opretholdes; lige meget hvilken Kejser der kæmpes for.

Mellem de to står stodderkongen Grimwaldt. Hans hær af lejetropper står klar til at adlyde hvem der betaler den højeste pris og regimenter lejes ud til begge sider. Men selv blandt stoddere er der ære og regler og ingen vil stå tilbage uden at slås.

——————————–

Til Krigslive X har I muligheden for at tilmelde jer en af de to Kejserlige hære eller lejetrophæren. Vi kommer at bestemme hvilken side din enhed kommer på så vi får de mest velafbalancerede hære. Vi tager selvfølgelig hensyn til jeres ønsker og jeres enheds baggrundshistorie og oprindelsessted.

I lejetrophæren er der meget frie rammer for hvilken slags enhed I kan spille, men også højere krav til udstyr og enhedens baggrundshistorie. Lejetrophæren lejes ud til de to andre hære på enhedsbasis og er altså ikke en hær som kæmper samlet.

Siden vi ikke har delt hærene endnu giver det ikke rigtigt mening at skrive en masse om hvor vi er i verden og hvem som kæmper mod hvem. Lige så snart vi har styr på hvilke enheder som skal være hvor, skal vi nok melde ud hvad de nærmere omstændigheder er om hvorfor hærene støder sammen.

Runs

15. - 18. May 2014, Holbæk Fælled, Holbæk, Denmark

Referenced in the following articles

Nyheder om rollespil Page 10 #17 (Februar 2013) ROLLE|SPIL
Nyheder om rollespil Page 8 #20 (December 2013) ROLLE|SPIL
Nyheder om rollespil Page 10 #21 (Marts 2014) ROLLE|SPIL

LinksSend corrections for this page