Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English
Logga in:
Välj språk:

daennbsv

VII: Hovmod

System: Live
Genre: Sci-Fi
Deltagare: 40-50 players

Arrangerat av

JRK / Rollespilsfabrikken

Av

✏️Claus Raasted
OrganizerClaus Raasted

Beskrivning

Det 41. årtusind.

I et univers hvor der ikke er plads til svaghed eller tvivl er menneskehedens eneste håb, at tjene den guddommelige Kejser der igennem ti tusind år kun er blevet holdt i live af maskinerne i sin Gyldne Trone. Der er ikke plads til selvstændighed eller udvikling - kun loyalitet og opofrelse.

På planeten Sigmar III i Perseus-systemet er Planetguvernør Valloran blevet givet til opgave at stille soldater til den mægtige Kejserlige Garde. Men da mængden af frivillige ikke har fyldt rækkerne ud har Valloran set sig nødsaget til at gøre noget, som han ikke bryder sig om - han har ladet 10.000 straffefanger træne og vil give dem valget; om de vil fortsætte deres arbejde i fabrikkerne på Sigmar III eller om de vil tjene deres Kejser.

Af de 10.000 er omtrent halvdelen tilbage efter de sidste tre måneders hårde træning og de nybagte rekrutter bliver nu givet det endelige valg:

Vil de tjene Kejseren i kamp og måske en dag vinde deres frihed eller vil de vende tilbage til det hårde og ensformige liv i fabrikkerne og den sikkerhed det giver dem?

Det 41. Straffekompagni er det sidste kompagni som skal tage træffe valget, og det bliver et af de sværeste valg de nogensinde vil skulle træffe.

For er det at udvise mod, at tage springet ud i det ukendte? Eller er det hovmod?

Speltillfällen

12. februari 2008, Trintatis Kirke ved Rundetårn, København: kl. 18.00-22.00

Länkar

Om Hovmod: http://www.rollespilsfabrikken.dk/7/hovmod_praktisk.html
Om VII: http://www.rollespilsfabrikken.dk/7/hvader7.htmlSkicka in rättelser om den här sidan