Alexandria

Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

VII: Hovmod

RPG system: LARP
Genre: Sci-Fi
Participants: 40-50 players

Organized by

JRK / Rollespilsfabrikken

By

✏️Claus Raasted
organizerClaus Raasted

Description

Det 41. årtusind.

I et univers hvor der ikke er plads til svaghed eller tvivl er menneskehedens eneste håb, at tjene den guddommelige Kejser der igennem ti tusind år kun er blevet holdt i live af maskinerne i sin Gyldne Trone. Der er ikke plads til selvstændighed eller udvikling - kun loyalitet og opofrelse.

På planeten Sigmar III i Perseus-systemet er Planetguvernør Valloran blevet givet til opgave at stille soldater til den mægtige Kejserlige Garde. Men da mængden af frivillige ikke har fyldt rækkerne ud har Valloran set sig nødsaget til at gøre noget, som han ikke bryder sig om - han har ladet 10.000 straffefanger træne og vil give dem valget; om de vil fortsætte deres arbejde i fabrikkerne på Sigmar III eller om de vil tjene deres Kejser.

Af de 10.000 er omtrent halvdelen tilbage efter de sidste tre måneders hårde træning og de nybagte rekrutter bliver nu givet det endelige valg:

Vil de tjene Kejseren i kamp og måske en dag vinde deres frihed eller vil de vende tilbage til det hårde og ensformige liv i fabrikkerne og den sikkerhed det giver dem?

Det 41. Straffekompagni er det sidste kompagni som skal tage træffe valget, og det bliver et af de sværeste valg de nogensinde vil skulle træffe.

For er det at udvise mod, at tage springet ud i det ukendte? Eller er det hovmod?

Runs

February 12, 2008, Trintatis Kirke ved Rundetårn, København: kl. 18.00-22.00

LinksSend corrections for this page