Alexandria

Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Teddy Says Hide

Omslag till Teddy Says Hide

(aka: Gemmeleg)

Genre: Drama
Deltagare: 1 SL, 4 spelare

Av

✏️Danny Meyer Wilson

Ladda ned

PDF Scenario (15,0 MB)
PDF Scenario [engelska] (14,6 MB)

Beskrivning

Silas skubber sig selv længere ind i tjørnekrattet, imens tornene punkterer hans ansigt. “Er vi sikre nu?” spørger han sin teddybjørn. “Desværre Silas, du er nødt til at gå længere ind.”

Silas og Mor flygtede fra Far en aften hvor han ikke var hjemme. Nu gemmer de sig. Deres liv er ligesom et hus fyldt med fælder. Det eneste der skal til, er et forkert skridt på det forkerte tidspunkt før far finder dem.

Gennem scenariet kommer du til at spille gemmelegen. Du vil blive vurderet i forhold til hvor godt hovedpersonerne er i stand til at gemme sig. Det er ikke rart, men præmien er virkelig: Hvis du vinder, forbliver Silas og hans mor gemt.

To af deltagerne kommer til at spille Silas og hans mor. De resterende to roller eksisterer først og fremmest i deres tanker: Silas teddybjørn, Teddy, trøster ham og hjælper ham med at gemme sig. “Fars stemme” minder dem om alle de gode ting de efterlod, imens han lige så stille hvisker til dem at alt det slemme kunne holde op hvis bare de ringede til ham, sagde hvor de var, og sagde undskyld.

Spelat på

Fastaval - Dia de los Fastos (2015)

Priser

Fastaval - Dia de los Fastos (2015)

Nominerad, Specialprisen [+]
Nominerad, Deltagernes Pris (Delt andenplads)

TriviaSkicka in rättelser om den här sidan