Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Gemmeleg

Forside til Gemmeleg

(AKA: Teddy Says Hide)

Genre: Drama
Deltagere: 1 GM, 4 spillere

Af

✏️Danny Meyer Wilson

Download

PDF Scenariet [dansk] (15 MB)
PDF Scenariet [engelsk] (14,6 MB)

Foromtale

Silas skubber sig selv længere ind i tjørnekrattet, imens tornene punkterer hans ansigt. “Er vi sikre nu?” spørger han sin teddybjørn. “Desværre Silas, du er nødt til at gå længere ind.”

Silas og Mor flygtede fra Far en aften hvor han ikke var hjemme. Nu gemmer de sig. Deres liv er ligesom et hus fyldt med fælder. Det eneste der skal til, er et forkert skridt på det forkerte tidspunkt før far finder dem.

Gennem scenariet kommer du til at spille gemmelegen. Du vil blive vurderet i forhold til hvor godt hovedpersonerne er i stand til at gemme sig. Det er ikke rart, men præmien er virkelig: Hvis du vinder, forbliver Silas og hans mor gemt.

To af deltagerne kommer til at spille Silas og hans mor. De resterende to roller eksisterer først og fremmest i deres tanker: Silas teddybjørn, Teddy, trøster ham og hjælper ham med at gemme sig. “Fars stemme” minder dem om alle de gode ting de efterlod, imens han lige så stille hvisker til dem at alt det slemme kunne holde op hvis bare de ringede til ham, sagde hvor de var, og sagde undskyld.

Spillet på

Fastaval - Dia de los Fastos (2015)

Priser

Fastaval - Dia de los Fastos (2015)

Nomineret, Specialprisen
Tæppet trækkes væk under rollen Mor, når scenariet midtvejs introducerer et nyt virkemiddel, der på forbilledlig vis rammer den frygtelige dobbelthed, der kan være i et voldeligt parforhold. Det er ubehageligt, grænseoverskridende, realistisk og fedt.
Nomineret, Deltagernes Pris (Delt andenplads)

TriviaIndsend rettelser for denne side