Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Bot-Off

System: S.G.M.G.R.P.G.S.F.G.W.G.
Genre: Action, Komedie

Av

✏️Thomas Kruse

Beskrivning

”Her er nyhederne. For cirka to timer siden blev liget af den anerkendte professor Lillelund fundet stærkt medtaget i Lillelunds eget hjem. Lillelund blev for nyligt meget omtalt, da han meddelte, at det var lykkedes ham at fremstille robotter med kunstig intelligens. Det formodes, at det er Lillelunds robotter, der har dræbt ham, men robotterne er intet sted at finde. Vi udsender derfor en generel advarsel: Hvis nogen ser noget, der kunne være en af professor Lillelunds løbske robotter, advares man mod at forsøge at pågribe robotten selv. I stedet bør man kontakte politiet øjeblikkeligt, der så vil indfange robotterne og bringe dem til destruktion.”

Om systemet: Silly-Game-Multi-Genre-Role-Playing-Game-System-For-Geniuses-With-Gifts er et rablende galt og fjollet system, hvor spillerne har en lang række skills. Det er til gengæld det eneste, man kan. Det er eksempelvis surt at være menneske og ikke have skillen ”Trække vejret”…..

I dette scenarie spiller man en af professor Lillelunds (i øvrigt totalt uskyldige) robotter i kamp mod tiden og hele verden i forsøget på at bevise deres uskyld.

Spelat på

DrageCon 13 (2010)


Skicka in rättelser om den här sidan