Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Bot-Off

System: S.G.M.G.R.P.G.S.F.G.W.G.
Genre: Action, Komedie

Von

✏️Thomas Kruse

Beschreibung

”Her er nyhederne. For cirka to timer siden blev liget af den anerkendte professor Lillelund fundet stærkt medtaget i Lillelunds eget hjem. Lillelund blev for nyligt meget omtalt, da han meddelte, at det var lykkedes ham at fremstille robotter med kunstig intelligens. Det formodes, at det er Lillelunds robotter, der har dræbt ham, men robotterne er intet sted at finde. Vi udsender derfor en generel advarsel: Hvis nogen ser noget, der kunne være en af professor Lillelunds løbske robotter, advares man mod at forsøge at pågribe robotten selv. I stedet bør man kontakte politiet øjeblikkeligt, der så vil indfange robotterne og bringe dem til destruktion.”

Om systemet: Silly-Game-Multi-Genre-Role-Playing-Game-System-For-Geniuses-With-Gifts er et rablende galt og fjollet system, hvor spillerne har en lang række skills. Det er til gengæld det eneste, man kan. Det er eksempelvis surt at være menneske og ikke have skillen ”Trække vejret”…..

I dette scenarie spiller man en af professor Lillelunds (i øvrigt totalt uskyldige) robotter i kamp mod tiden og hele verden i forsøget på at bevise deres uskyld.

Hier gespielt worden

DrageCon 13 (2010)


Korrektionen für diese Seite einschicken