Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Bot-Off

System: S.G.M.G.R.P.G.S.F.G.W.G.
Genre: Action, Komedie

Af

✏️Thomas Kruse

Foromtale

”Her er nyhederne. For cirka to timer siden blev liget af den anerkendte professor Lillelund fundet stærkt medtaget i Lillelunds eget hjem. Lillelund blev for nyligt meget omtalt, da han meddelte, at det var lykkedes ham at fremstille robotter med kunstig intelligens. Det formodes, at det er Lillelunds robotter, der har dræbt ham, men robotterne er intet sted at finde. Vi udsender derfor en generel advarsel: Hvis nogen ser noget, der kunne være en af professor Lillelunds løbske robotter, advares man mod at forsøge at pågribe robotten selv. I stedet bør man kontakte politiet øjeblikkeligt, der så vil indfange robotterne og bringe dem til destruktion.”

Om systemet: Silly-Game-Multi-Genre-Role-Playing-Game-System-For-Geniuses-With-Gifts er et rablende galt og fjollet system, hvor spillerne har en lang række skills. Det er til gengæld det eneste, man kan. Det er eksempelvis surt at være menneske og ikke have skillen ”Trække vejret”…..

I dette scenarie spiller man en af professor Lillelunds (i øvrigt totalt uskyldige) robotter i kamp mod tiden og hele verden i forsøget på at bevise deres uskyld.

Spillet på

DrageCon 13 (2010)


Indsend rettelser for denne side