Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Alice

Omslag till Alice

Deltagare: 1 SL, 3 spelare

Av

✏️Nina Runa Essendrop

Ladda ned

PDF Scenario [danska] (7,9 MB)

Beskrivning

Alice er blevet væk.

Hun kan ikke længere finde sig selv. Det hele startede en solrig eftermiddag, hvor Drøm så sit snit til at få fat på Alice. Alice lå i parken og læste, da en ung mand med hvidt hår, blå vest og lange, hvide kaninører kom løbende forbi. Alice spekulerede søvnigt på om den unge mand mon også havde menneskeører under håret, og så opdagede hun, at der stak et par vinterhandsker frem fra den unge mands baglomme. Dette vakte Alices nysgerrighed, for solen skinnede varmt, og det var midt om sommeren. Hun rejste sig hurtigt og skyndte sig efter den unge kaninmand, rundt om et hjørne og ind i en tunnel. Og Alice faldt.

Og faldt

Og faldt langt

og dybt og langsomt

og da hun vågnede var hun et andet sted. Virkelighed blev først for sent opmærksom på, hvad der var ved at ske. Den nåede kun lige at gribe Alices hæl, da hun tumlede ned i tunnellen. Hvad Virkelighed trak tilbage var ikke hele Alice. Det var kun hendes krop. Resten af Alice var forsvundet ned i drømmen, så Alices krop nu måtte flakke planløst rundt i Virkelighedens verden, og overladt til sig selv havde den ikke gode chancer. Resten af Alice troede selv, at hun var hele Alice, selvom hun ganske vist var begyndte at have svært ved at huske, hvem Alice var. Hun begyndte sin vandring ud for at finde sig selv.

Alice er et scenarie for tre spillere. Den ene spiller Alice og de to andre spiller Drøm og Virkelighed. Alice er hovedpersonen, der ikke ved hvem eller hvor hun er og derfor bare må lade sig rive med, indtil hun finder sig selv og selv kan få lov til at vælge.

Drøm og Virkelighed er verdener og samtidig væsner med deres egne dagsordener. De påvirker Alices rejse gennem deres verdener. De spiller personer fra Alices nære, barske virkelighed og fra hendes fantastiske, mareridtagtige drøm. De leger med hendes liv ved at påtvinge hende deres verdener, men de elsker hende begge.

Spelat på

Fastaval (2014)
Grenselandet (2015)

Priser

Fastaval (2014)

Nominerad, Bedste Roller [+]
Nominerad, Bedste Virkemidler [+]
Nominerad, Bedste Scenarie [+]
Nominerad, Bedste Spiloplevelse (Delt tredjeplads)

TriviaSkicka in rättelser om den här sidan