Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Vampires vs. Zombies

Omslag till Vampires vs. Zombies

Genre: Action, Komedie
Deltagare: 1 SL, 4-5 spelare

Av

✏️Jesper Stein Sandal

Ladda ned

PDF Scenariet (3,3 MB)

Beskrivning

»Sulten er alt, hvad der er tilbage. Mennesker vil slå hinanden ihjel for den sidste citronmåne, de har gravet frem af ruinerne af en benzintank, selv mens zombierne omringer dem, draget af deres sult efter menneskekød. Og vi sulter efter menneskenes blod, men zombierne står mellem dem og os.«

I Vampires vs. Zombies kan du både drikke blod og nakke zombier. Hovedpersonerne er ganske vist kommunefarvede forstadsvampyrer, men de bliver tvunget til at tage affære, da zombierne kommer, og der ikke er mere blod i køleskabet.

Scenariet vil lægge vægt på lettere overdreven action med et glimt i øjet, og det er en fordel, hvis du er fan af zombiegenren og tør give dens klichéer dit helt eget særpræg.

Det meget enkle regelsystem vil belønne dig for at smøre ekstra tykt på. Hvis du ikke bare kvaser en zombie, men ligefrem udser dig zombie-quarterbacken fra den rivaliserende high-schools football-hold, river gearstangen ud af hans ’67 Mustang og borer den gennem hans øje, mens du brøler: »Touchdown!« – så får du bogstaveligt flere terninger at rulle med.

Spelat på

Fastaval (2013)
Viking-Con 32 (2013)

TriviaSkicka in rättelser om den här sidan