Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Vampires vs. Zombies

Forside til Vampires vs. Zombies

Genre: Action, Komedie
Deltagere: 1 GM, 4-5 spillere

Af

✏️Jesper Stein Sandal

Download

PDF Scenariet [dansk] (3,3 MB)

Foromtale

»Sulten er alt, hvad der er tilbage. Mennesker vil slå hinanden ihjel for den sidste citronmåne, de har gravet frem af ruinerne af en benzintank, selv mens zombierne omringer dem, draget af deres sult efter menneskekød. Og vi sulter efter menneskenes blod, men zombierne står mellem dem og os.«

I Vampires vs. Zombies kan du både drikke blod og nakke zombier. Hovedpersonerne er ganske vist kommunefarvede forstadsvampyrer, men de bliver tvunget til at tage affære, da zombierne kommer, og der ikke er mere blod i køleskabet.

Scenariet vil lægge vægt på lettere overdreven action med et glimt i øjet, og det er en fordel, hvis du er fan af zombiegenren og tør give dens klichéer dit helt eget særpræg.

Det meget enkle regelsystem vil belønne dig for at smøre ekstra tykt på. Hvis du ikke bare kvaser en zombie, men ligefrem udser dig zombie-quarterbacken fra den rivaliserende high-schools football-hold, river gearstangen ud af hans ’67 Mustang og borer den gennem hans øje, mens du brøler: »Touchdown!« – så får du bogstaveligt flere terninger at rulle med.

Spillet på

Fastaval (2013)
Viking-Con 32 (2013)

TriviaIndsend rettelser for denne side