Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Vampires vs. Zombies

Vorderseite für Vampires vs. Zombies

Genre: Action, Komedie
Teilnehmer: 1 Spielleiter, 4-5 Spieler

Von

✏️Jesper Stein Sandal

Herunterladen

PDF Szenario [Dänisch] (3,3 MB)

Beschreibung

»Sulten er alt, hvad der er tilbage. Mennesker vil slå hinanden ihjel for den sidste citronmåne, de har gravet frem af ruinerne af en benzintank, selv mens zombierne omringer dem, draget af deres sult efter menneskekød. Og vi sulter efter menneskenes blod, men zombierne står mellem dem og os.«

I Vampires vs. Zombies kan du både drikke blod og nakke zombier. Hovedpersonerne er ganske vist kommunefarvede forstadsvampyrer, men de bliver tvunget til at tage affære, da zombierne kommer, og der ikke er mere blod i køleskabet.

Scenariet vil lægge vægt på lettere overdreven action med et glimt i øjet, og det er en fordel, hvis du er fan af zombiegenren og tør give dens klichéer dit helt eget særpræg.

Det meget enkle regelsystem vil belønne dig for at smøre ekstra tykt på. Hvis du ikke bare kvaser en zombie, men ligefrem udser dig zombie-quarterbacken fra den rivaliserende high-schools football-hold, river gearstangen ud af hans ’67 Mustang og borer den gennem hans øje, mens du brøler: »Touchdown!« – så får du bogstaveligt flere terninger at rulle med.

Hier gespielt worden

Fastaval (2013)
Viking-Con 32 (2013)

ExtrainformationenKorrektionen für diese Seite einschicken