Alexandria

Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Dancing with the Clans

Omslag till Dancing with the Clans

System: LARP Helcon
Deltagare: 1-13 SL, 14-6666 spelare

Arrangerat av

Raven fra Fyn

Av

✏️Anna Sigrid Pii Aunkilde
✏️Tim Slumstrup Aunkilde
✏️Oliver Nøglebæk

Ladda ned

PDF Rules, Fastaval edition [engelska] (0,6 MB)
PDF Rules, Berlin/World of Darkness edition [engelska] (1 MB)

Beskrivning

Det står sløjt til for vampyrerne i Kronjylland; der er for lidt at bide i og for mange tørvetrillere. Det har derfor ikke undgået deres opmærksomhed, at der i påsken sker en stor tilstrømning af ungt friskt blod. Ok, det er nørder, men “beggars can’t be choosers”. For at undgå direkte klan-krige om det midlertidige territorie, er der blevet udsendt tre archons til at administrere situationen. Gruppen ledes af Praetor Raven. For at undgå alt for store Maskerade-brud, er det besluttet at eventuelle stridigheder skal afgøres med mindst mulig blodsudgydelse og for rigtigt at passe ind blandt mennesker, har de lånt et koncept fra TV… Dansekonkurrence!

Dans dig til indflydelse og retten til smækre nørd-halse. Et helcon for både de kreative, kostumenørderne, og strategerne.

Fakta:
*disclaimer* Dette er et fjollet helcon-scenarie. Det er fyldt med clichéer og dumme henvisninger og, ikke mindst, disko dance moves. Det er ikke på nogen måde ment som et seriøst scenarie i WoD universet, og vil kun sporadisk og med kærlig humor forholde sig til Whitewolfs regler og mytologi. Og glem Gehenna.

Dancing with the Clans er et helcon, som man kan komme og gå fra. Kl 22-00 hver aften (onsdag til lørdag) afholdes der rådsmøder og konflikter afgøres ved dans, men man behøver ikke deltage hver gang. Alle kan være med, også selvom man ikke kan tale fynsk.
Læs meget mere om scenariet og reglerne på vores Facebook side.

Om forfatteren: Raven har spillet vampire live i mange år, især på Fyn. De seneste år har han deltaget i Fastaval med stor interesse, og synes nu det er på tide at bringe WoD tilbage. Ifølge Facebook er Raven Lasombra. Med sig har han en gruppe af ligesindede fra hele landet.

Spelat på

Fastaval (2012)

Andra speltillfällen

11. - 13. maj 2017, World of Darkness Berlin

Priser

Fastaval (2012)

Vinnare, Juryens Specialpris [+]
Vinnare, Publikumsprisen

LänkarSkicka in rättelser om den här sidan