Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

Dancing with the Clans

Forside til Dancing with the Clans

System: Live Helcon
Deltagere: 1-13 GM's, 14-6666 spillere

Arrangeret af

Raven fra Fyn

Af

✏️Anna Sigrid Pii Aunkilde
✏️Tim Slumstrup Aunkilde
✏️Oliver Nøglebæk

Download

PDF Regler, Fastaval-udgave (0,6 MB)
PDF Regler, Berlin/World of Darkness-udgave (1,0 MB)

Foromtale

Det står sløjt til for vampyrerne i Kronjylland; der er for lidt at bide i og for mange tørvetrillere. Det har derfor ikke undgået deres opmærksomhed, at der i påsken sker en stor tilstrømning af ungt friskt blod. Ok, det er nørder, men “beggars can’t be choosers”. For at undgå direkte klan-krige om det midlertidige territorie, er der blevet udsendt tre archons til at administrere situationen. Gruppen ledes af Praetor Raven. For at undgå alt for store Maskerade-brud, er det besluttet at eventuelle stridigheder skal afgøres med mindst mulig blodsudgydelse og for rigtigt at passe ind blandt mennesker, har de lånt et koncept fra TV… Dansekonkurrence!

Dans dig til indflydelse og retten til smækre nørd-halse. Et helcon for både de kreative, kostumenørderne, og strategerne.

Fakta:
*disclaimer* Dette er et fjollet helcon-scenarie. Det er fyldt med clichéer og dumme henvisninger og, ikke mindst, disko dance moves. Det er ikke på nogen måde ment som et seriøst scenarie i WoD universet, og vil kun sporadisk og med kærlig humor forholde sig til Whitewolfs regler og mytologi. Og glem Gehenna.

Dancing with the Clans er et helcon, som man kan komme og gå fra. Kl 22-00 hver aften (onsdag til lørdag) afholdes der rådsmøder og konflikter afgøres ved dans, men man behøver ikke deltage hver gang. Alle kan være med, også selvom man ikke kan tale fynsk.
Læs meget mere om scenariet og reglerne på vores Facebook side.

Om forfatteren: Raven har spillet vampire live i mange år, især på Fyn. De seneste år har han deltaget i Fastaval med stor interesse, og synes nu det er på tide at bringe WoD tilbage. Ifølge Facebook er Raven Lasombra. Med sig har han en gruppe af ligesindede fra hele landet.

Spillet på

Fastaval (2012)

Afviklinger derudover

11. - 13. maj 2017, World of Darkness Berlin

Priser

Fastaval (2012)

Vinder, Juryens Specialpris [+]
Vinder, Publikumsprisen

Trivia

Links

Facebook-side for scenariet: http://www.facebook.com/pages/Dancing-with-the-Clans/223358037757375
Facebook-arrangement for Berlin-afvikling: https://www.facebook.com/events/392443864443956/398175377204138/?notif_t=admin_plan_mall_activity&noIndsend rettelser for denne side