Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Dancing with the Clans

Vorderseite für Dancing with the Clans

System: LARP Helcon
Genre: Helcon
Teilnehmer: 1-13 Spielleiter, 14-6666 Spieler

Veranstaltet von

Raven fra Fyn

Von

✏️Anna Sigrid Pii Aunkilde
✏️Tim Slumstrup Aunkilde
✏️Oliver Nøglebæk

Herunterladen

PDF Regeln, Fastaval edition [Englisch] (0,6 MB)
PDF Regeln, Berlin/World of Darkness edition [Englisch] (1 MB)

Beschreibung

Det står sløjt til for vampyrerne i Kronjylland; der er for lidt at bide i og for mange tørvetrillere. Det har derfor ikke undgået deres opmærksomhed, at der i påsken sker en stor tilstrømning af ungt friskt blod. Ok, det er nørder, men “beggars can’t be choosers”. For at undgå direkte klan-krige om det midlertidige territorie, er der blevet udsendt tre archons til at administrere situationen. Gruppen ledes af Praetor Raven. For at undgå alt for store Maskerade-brud, er det besluttet at eventuelle stridigheder skal afgøres med mindst mulig blodsudgydelse og for rigtigt at passe ind blandt mennesker, har de lånt et koncept fra TV… Dansekonkurrence!

Dans dig til indflydelse og retten til smækre nørd-halse. Et helcon for både de kreative, kostumenørderne, og strategerne.

Fakta:
*disclaimer* Dette er et fjollet helcon-scenarie. Det er fyldt med clichéer og dumme henvisninger og, ikke mindst, disko dance moves. Det er ikke på nogen måde ment som et seriøst scenarie i WoD universet, og vil kun sporadisk og med kærlig humor forholde sig til Whitewolfs regler og mytologi. Og glem Gehenna.

Dancing with the Clans er et helcon, som man kan komme og gå fra. Kl 22-00 hver aften (onsdag til lørdag) afholdes der rådsmøder og konflikter afgøres ved dans, men man behøver ikke deltage hver gang. Alle kan være med, også selvom man ikke kan tale fynsk.
Læs meget mere om scenariet og reglerne på vores Facebook side.

Om forfatteren: Raven har spillet vampire live i mange år, især på Fyn. De seneste år har han deltaget i Fastaval med stor interesse, og synes nu det er på tide at bringe WoD tilbage. Ifølge Facebook er Raven Lasombra. Med sig har han en gruppe af ligesindede fra hele landet.

Hier gespielt worden

Fastaval (2012)

Sonstige Abwicklungen

11. - 13. Mai 2017World of Darkness Berlin, Deutschland

Preise

Fastaval (2012)

Gewinner, Juryens Specialpris
De diskodansable discipliner giver masser af action, hvor spillerne kan slå sig løs med lækre moves, der kan rumme både klodsede neonates og elegante elders. Igennem facebook kan klanerne kapre sange og på den måde strækker scenariet sig ikke bare over hele connen, men også i lang tid op til.

Juryens Specialpris går i år til et scenarie med en sjælden energi. Det har ikke bare underholdt alle spillerne, men også et stort publikum, og det har samlet Fastaval til fest. Gennem videoer og facebook har det engageret spillerne før Fastaval, og for hver aften er det bare blevet vildere. Og hvor tit ser man rollespillere danse disko?
Gewinner, Publikumsprisen

Referenced in the following articles

Nyheder om rollespil i Danmark Seite 8 #13 (Juni 2012) ROLLE|SPIL

LinksKorrektionen für diese Seite einschicken