Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

En kærlighedshistorie

Omslag till En kærlighedshistorie

Genre: Drama
Deltagare: 1 SL, 3 spelare

Av

✏️Jonas Ellemand
✏️Ida Nilsson

Beskrivning

Når man er forelsket bliver alle de små ting vigtige. Man ler af ingenting. Føler suget i maven ved den mindste ting, ved påmindelsen om at den anden findes derude. Personen man er forelsket i. Pludseligt fyldes livet med små komplicerede spil, hvem ringer først, hvem skriver den første sms. Nogen gange bliver man nød til at tvinge sig selv til at vente selvom det driver en til vanvid. Tvinge sig selv til at stå imod, lad svaret vente. En time, to. Lade den ringe lidt før man tager den, når den endelig ringer. Det er vigtigt ikke at virke desperat. Ikke at være den som tager alt initiativet. Man vil selv helst være ovenpå, den som har magten. Inderst inde flagrer usikkerheden sine skarpe vinger. Uskyldigt, kan det virke. Men spillet kan også gå for langt, det kan også skade, også gøre ondt. Det kan blive det eneste man er sikker på. Det kan blive det eneste, der holder en sammen.

Han går i terapi. Hun følger efter. Psykologen forelsker sig.

Et terapi-forløb udvikler sig til et magtspil, ingen af de involverede kan sige fra over for, og snart er der ingen vej tilbage. Det handler om desperat kærlighed. Kærlighed, der overvinder alt. Kærlighed, der gør ondt. Kærlighed man ikke kan sige nej til. Det handler om bagsiden af lykkelig forelskelse. Om usikkerhed. Om kampen for at være ovenpå.

Som spiller kommer du til at spille hende, ham eller psykologen. Historien bliver fortalt gennem en række faste scener. Karaktererne er åbne og udfyldes spillerne.

Spelat på

Fastaval (2012)

Priser

Fastaval (2012)

Nominerad, Bedste Formidling
Teksten er fyldt med gejst og tiltro til spillederen, og spilgruppen opfordres oprigtigt til at investere sig selv i trygge, men udfordrende rammer. Spilleder tages i hånden og føres igennem strukturen, mens teksten samtidig er en overskuelig guide til afviklingen. Karakterteksterne er engagerede oplæg til spil, og i skarpt formulerede cuecards fortæller forfatterne præcis, hvad de vil have. Det hele er pakket ind i en bevidst kvalm lyserød ramme af rorschach-tegninger.
Nominerad, Juryens Specialpris
I psykologens arbejdsværelse forventer man ikke at ens problemer bliver til flere, men når psykologen involverer sig personligt i sine patienter, opstår et velfungerende trekantsdrama. Når spillerne overskrider stregen på gulvet i arbejdsværelset, kan de træde ind i hinandens fiktioner, drømme, eller sessions. Et vidtrækkende potentiale, hvor klipningen, den narrative kontrol og grænserne mellem scener og dem der er med, er i spillernes hænder.

TriviaSkicka in rättelser om den här sidan