Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

En kærlighedshistorie

Forside til En kærlighedshistorie

Genre: Drama
Deltagere: 1 GM, 3 spillere

Af

✏️Jonas Ellemand
✏️Ida Nilsson

Foromtale

Når man er forelsket bliver alle de små ting vigtige. Man ler af ingenting. Føler suget i maven ved den mindste ting, ved påmindelsen om at den anden findes derude. Personen man er forelsket i. Pludseligt fyldes livet med små komplicerede spil, hvem ringer først, hvem skriver den første sms. Nogen gange bliver man nød til at tvinge sig selv til at vente selvom det driver en til vanvid. Tvinge sig selv til at stå imod, lad svaret vente. En time, to. Lade den ringe lidt før man tager den, når den endelig ringer. Det er vigtigt ikke at virke desperat. Ikke at være den som tager alt initiativet. Man vil selv helst være ovenpå, den som har magten. Inderst inde flagrer usikkerheden sine skarpe vinger. Uskyldigt, kan det virke. Men spillet kan også gå for langt, det kan også skade, også gøre ondt. Det kan blive det eneste man er sikker på. Det kan blive det eneste, der holder en sammen.

Han går i terapi. Hun følger efter. Psykologen forelsker sig.

Et terapi-forløb udvikler sig til et magtspil, ingen af de involverede kan sige fra over for, og snart er der ingen vej tilbage. Det handler om desperat kærlighed. Kærlighed, der overvinder alt. Kærlighed, der gør ondt. Kærlighed man ikke kan sige nej til. Det handler om bagsiden af lykkelig forelskelse. Om usikkerhed. Om kampen for at være ovenpå.

Som spiller kommer du til at spille hende, ham eller psykologen. Historien bliver fortalt gennem en række faste scener. Karaktererne er åbne og udfyldes spillerne.

Spillet på

Fastaval (2012)

Priser

Fastaval (2012)

Nomineret, Bedste Formidling [+]
Nomineret, Juryens Specialpris [+]

TriviaIndsend rettelser for denne side