Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

En kærlighedshistorie

Forside til En kærlighedshistorie

Genre: Drama
Deltagere: 1 GM, 3 spillere

Af

✏️Jonas Ellemand
✏️Ida Nilsson

Foromtale

Når man er forelsket bliver alle de små ting vigtige. Man ler af ingenting. Føler suget i maven ved den mindste ting, ved påmindelsen om at den anden findes derude. Personen man er forelsket i. Pludseligt fyldes livet med små komplicerede spil, hvem ringer først, hvem skriver den første sms. Nogen gange bliver man nød til at tvinge sig selv til at vente selvom det driver en til vanvid. Tvinge sig selv til at stå imod, lad svaret vente. En time, to. Lade den ringe lidt før man tager den, når den endelig ringer. Det er vigtigt ikke at virke desperat. Ikke at være den som tager alt initiativet. Man vil selv helst være ovenpå, den som har magten. Inderst inde flagrer usikkerheden sine skarpe vinger. Uskyldigt, kan det virke. Men spillet kan også gå for langt, det kan også skade, også gøre ondt. Det kan blive det eneste man er sikker på. Det kan blive det eneste, der holder en sammen.

Han går i terapi. Hun følger efter. Psykologen forelsker sig.

Et terapi-forløb udvikler sig til et magtspil, ingen af de involverede kan sige fra over for, og snart er der ingen vej tilbage. Det handler om desperat kærlighed. Kærlighed, der overvinder alt. Kærlighed, der gør ondt. Kærlighed man ikke kan sige nej til. Det handler om bagsiden af lykkelig forelskelse. Om usikkerhed. Om kampen for at være ovenpå.

Som spiller kommer du til at spille hende, ham eller psykologen. Historien bliver fortalt gennem en række faste scener. Karaktererne er åbne og udfyldes spillerne.

Spillet på

Fastaval (2012)

Priser

Fastaval (2012)

Nomineret, Bedste Formidling
Teksten er fyldt med gejst og tiltro til spillederen, og spilgruppen opfordres oprigtigt til at investere sig selv i trygge, men udfordrende rammer. Spilleder tages i hånden og føres igennem strukturen, mens teksten samtidig er en overskuelig guide til afviklingen. Karakterteksterne er engagerede oplæg til spil, og i skarpt formulerede cuecards fortæller forfatterne præcis, hvad de vil have. Det hele er pakket ind i en bevidst kvalm lyserød ramme af rorschach-tegninger.
Nomineret, Juryens Specialpris
I psykologens arbejdsværelse forventer man ikke at ens problemer bliver til flere, men når psykologen involverer sig personligt i sine patienter, opstår et velfungerende trekantsdrama. Når spillerne overskrider stregen på gulvet i arbejdsværelset, kan de træde ind i hinandens fiktioner, drømme, eller sessions. Et vidtrækkende potentiale, hvor klipningen, den narrative kontrol og grænserne mellem scener og dem der er med, er i spillernes hænder.

TriviaIndsend rettelser for denne side