Alexandria

Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Memories of Sanity

System: Systemløst
Genre: Drama, Gyser
Deltagare: 1 SL, 5 spelare

Av

✏️Christian Nislev

Beskrivning

“I see now the virtue in madness, for this country knows no law, nor any boundary.”

Baltimore, en efterårsdag i 1849. Han vakler fortvivlet ned ad gaden… alt hvad han ser, forvirrer ham. Hans tøj er ikke hans eget, selv hans legeme virker underligt fremmed. De bringer ham til et sikker sted - han vil forklare, han kæmper med ordene, men det eneste, der kommer frem er et navn… på hvem? Det er for sent. Hans sidste ord… ”Gud hjælpe min arme sjæl”… er forgæves?

Boston, en efterårsdag i 1913. Hans tøj er plettet af blod. Hans sind er formørket. Var han kommet så galt afsted for blot et halvt århundrede siden, var han nok ikke overlevet. Men tiden er en anden nu – videnskabens klare skær omfavner ham og lover at lindre hans smerte. Gud hjælpe hans arme sjæl. Og vores.

Da spillernes ven begår en brutal forbrydelse og bliver indlagt på Montfort Asylum, bliver de involverede i en affære, der vil ændre deres syn på omverden og dem selv for altid. I deres forsøg på at afklare omstændighederne omkring vennens sindsformørkelse tager de fra Maine’s vildnis til Bostons underverden – og udforsker de inderste afkroge af deres egne sind.

Memories of Sanity udspiller sig i Boston i starten af det 20. århundrede, på mange måder i en tid og i en verden under forandring.

Spelat på

Fastaval (2008)


Skicka in rättelser om den här sidan