Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

Memories of Sanity

System: Systemløst
Genre: Drama, Gyser
Deltagere: 1 GM, 5 spillere

Af

✏️Christian Nislev

Foromtale

“I see now the virtue in madness, for this country knows no law, nor any boundary.”

Baltimore, en efterårsdag i 1849. Han vakler fortvivlet ned ad gaden… alt hvad han ser, forvirrer ham. Hans tøj er ikke hans eget, selv hans legeme virker underligt fremmed. De bringer ham til et sikker sted - han vil forklare, han kæmper med ordene, men det eneste, der kommer frem er et navn… på hvem? Det er for sent. Hans sidste ord… ”Gud hjælpe min arme sjæl”… er forgæves?

Boston, en efterårsdag i 1913. Hans tøj er plettet af blod. Hans sind er formørket. Var han kommet så galt afsted for blot et halvt århundrede siden, var han nok ikke overlevet. Men tiden er en anden nu – videnskabens klare skær omfavner ham og lover at lindre hans smerte. Gud hjælpe hans arme sjæl. Og vores.

Da spillernes ven begår en brutal forbrydelse og bliver indlagt på Montfort Asylum, bliver de involverede i en affære, der vil ændre deres syn på omverden og dem selv for altid. I deres forsøg på at afklare omstændighederne omkring vennens sindsformørkelse tager de fra Maine’s vildnis til Bostons underverden – og udforsker de inderste afkroge af deres egne sind.

Memories of Sanity udspiller sig i Boston i starten af det 20. århundrede, på mange måder i en tid og i en verden under forandring.

Spillet på

Fastaval (2008)


Indsend rettelser for denne side