Alexandria

Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Requiem

Omslag till Requiem

System: Hjemmelavet
Genre: Gyser
Deltagare: 1 SL, 5 spelare

Av

✏️Martin Kleszez Henriksen
✏️Jemima Jansfort

Ladda ned

PDF Scenario [danska] (0,5 MB)

Beskrivning

Ildens sal af flammers mængde
bringer håbet til de trængte,
luens gløder spreder vånden,
vilde flammer opgi’r ånden
- ildens fingre samler hånden

Spredt for fordums vilde vinde
skyggeporte holdt dem inde,
alt som hunde jager ræve
så skal jagten ofre kræve
- hånden samles til en næve

Efter en lang nats travetur gennem ankeldyb sne er I gennemfrosne som I aldrig har været det før. Den bidende vind blæser iskoldt gennem marv og ben, og de vinterbare træer yder ingen beskyttelse mod elementerne. Døde blade virvler gennem mørket og klistrer til jeres ansigter og tøj; de er kolde og klæbrige af fugt og begyndende råddenskab.

Jeres eneste ledsager på den kolde vandring har været ravnenes hæse skrig, de hjemsøger jeres bevidsthed kun afbrudt af en tuden fra en ræv på jagt efter ådsler. I ville gerne gøre den kunsten efter, men I har brug for mere end bare mad; I har brug for næring, og det skal være menneskeblod. Men I har ikke set skyggen af civilisation siden I forlod byen, ikke en eneste person har vovet sig ud i dette gudsforladte landskab af mørke, død og ensomhed.

Da I gennembryder det døde krat i skovbrynet kan I se gløden fra en buldrende ild. Dens varme, gyldne skær skinner ud gennem de små ruder i et lille ensomt hus.

Denne hårde danske vinter i begyndelsen af 1600-tallet vågner fem vampyrer af en århundreder lang dvale. De ved intet om deres omgivelser, de ved kun at noget er gået galt. De må have fat i deres mester, som ved hvad profetien betyder. Men hvad de vil gøre derefter, vil afhænge af om de følger deres nye blodtørstige instinkter, eller om de bibeholder overbevisninger fra deres dødelige fortid.

Spelat på

Fastaval (2008)


Skicka in rättelser om den här sidan