Alexandria

Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Velg språk:

dadeennbsv

Requiem

Forside til Requiem

System: Hjemmelavet
Sjanger: Gyser
Deltakere: 1 GM, 5 players

Av

✏️Martin Kleszez Henriksen
✏️Jemima Jansfort

Last ned

PDF Scenarie [dansk] (0,5 MB)

Beskrivelse

Ildens sal af flammers mængde
bringer håbet til de trængte,
luens gløder spreder vånden,
vilde flammer opgi’r ånden
- ildens fingre samler hånden

Spredt for fordums vilde vinde
skyggeporte holdt dem inde,
alt som hunde jager ræve
så skal jagten ofre kræve
- hånden samles til en næve

Efter en lang nats travetur gennem ankeldyb sne er I gennemfrosne som I aldrig har været det før. Den bidende vind blæser iskoldt gennem marv og ben, og de vinterbare træer yder ingen beskyttelse mod elementerne. Døde blade virvler gennem mørket og klistrer til jeres ansigter og tøj; de er kolde og klæbrige af fugt og begyndende råddenskab.

Jeres eneste ledsager på den kolde vandring har været ravnenes hæse skrig, de hjemsøger jeres bevidsthed kun afbrudt af en tuden fra en ræv på jagt efter ådsler. I ville gerne gøre den kunsten efter, men I har brug for mere end bare mad; I har brug for næring, og det skal være menneskeblod. Men I har ikke set skyggen af civilisation siden I forlod byen, ikke en eneste person har vovet sig ud i dette gudsforladte landskab af mørke, død og ensomhed.

Da I gennembryder det døde krat i skovbrynet kan I se gløden fra en buldrende ild. Dens varme, gyldne skær skinner ud gennem de små ruder i et lille ensomt hus.

Denne hårde danske vinter i begyndelsen af 1600-tallet vågner fem vampyrer af en århundreder lang dvale. De ved intet om deres omgivelser, de ved kun at noget er gået galt. De må have fat i deres mester, som ved hvad profetien betyder. Men hvad de vil gøre derefter, vil afhænge af om de følger deres nye blodtørstige instinkter, eller om de bibeholder overbevisninger fra deres dødelige fortid.

Spilt på

Fastaval (2008)


Send inn rettelser om denne siden