Alexandria

Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Shima no narawashi

System: Systemløst
Deltagare: Inga SL, 6 spelare

Av

✏️Malik Hyltoft

Ladda ned

PDF Scenario [danska] (0,1 MB)
Zip Spilperson og bipersoner [danska] (1,6 MB)

Beskrivning

Båden bæres frem af en let brise på tværs af de høje dønninger. Lidt længere bort, og der ville være dødsstraf for at vende tilbage til Kyushu.

Shinjin står op ad masten og lader bådsmanden om sin dont. Tankerne er allerede på Shinjushima. Forhåbentlig er opgaven simpel, for hvis ikke der begynder at komme indtægter fra øen snart igen, vil fallitten være uafvendelig, og Shinjin og hans fader må lægge sværdene.

Der er ingen andre til at løse opgaven. Shinjins bedagede far er i Edo sammen med den del af daimyoens familie, der er gidsler hos Shogun Iyemitsu. Der er ingen penge til at betale lejesvende.

Han klapper de to sværd, stryger hånden over den stramme frisure og spejder ind mod den genstridige ø.

Vi er i det femtende år af den tredje Tokugawa shoguns regeringstid. Historien finder sted på den fjerneste sydlige ø i det japanske ørige. Landbruget vånder sig under de mange munde der skal mættes og fiskeriet er amputeret på grund af shogunatets dekreter imod langfart til søs. Det er en tid, hvor alle har svært ved at få pengene til at slå til og staten er dybt paranoid over truslen fra europæerne.

Spelat på

Fastaval (2005)


Skicka in rättelser om den här sidan