Alexandria

Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Sprache wählen:

dadeennbsv

Shima no narawashi

System: Systemløst
Teilnehmer: Kein Spielleiter, 6 Spieler

Von

✏️Malik Hyltoft

Herunterladen

PDF Szenario [Dänisch] (0,1 MB)
Zip Spilperson og bipersoner [Dänisch] (1,6 MB)

Beschreibung

Båden bæres frem af en let brise på tværs af de høje dønninger. Lidt længere bort, og der ville være dødsstraf for at vende tilbage til Kyushu.

Shinjin står op ad masten og lader bådsmanden om sin dont. Tankerne er allerede på Shinjushima. Forhåbentlig er opgaven simpel, for hvis ikke der begynder at komme indtægter fra øen snart igen, vil fallitten være uafvendelig, og Shinjin og hans fader må lægge sværdene.

Der er ingen andre til at løse opgaven. Shinjins bedagede far er i Edo sammen med den del af daimyoens familie, der er gidsler hos Shogun Iyemitsu. Der er ingen penge til at betale lejesvende.

Han klapper de to sværd, stryger hånden over den stramme frisure og spejder ind mod den genstridige ø.

Vi er i det femtende år af den tredje Tokugawa shoguns regeringstid. Historien finder sted på den fjerneste sydlige ø i det japanske ørige. Landbruget vånder sig under de mange munde der skal mættes og fiskeriet er amputeret på grund af shogunatets dekreter imod langfart til søs. Det er en tid, hvor alle har svært ved at få pengene til at slå til og staten er dybt paranoid over truslen fra europæerne.

Hier gespielt worden

Fastaval (2005)


Korrektionen für diese Seite einschicken