Alexandria

Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Evigskoven

System: Basic Roleplaying

Av

✏️Andreas Lieberoth

Beskrivning

- En historie om heltemod, venskab, og en magisk verden

Sukkertrolden Bubu styrtede igennem Evigskoven så hurtigt de tykke ben kunne bære hende. Det ene øjeblik havde hun stået vrælende under et træ, hvor drillenissen Glee sad med benene dinglende ud over den tykkeste gren og hendes slikkepind på sin fiskekrog, og i næste nu pilede de begge igennem skovbunden. Troldene, der normalt var sjældne gæster i det fortryllede land, kom hyppigere og hyppigere trampende og prustende igennem Evigskoven, og flere af dens beboere var blevet puttet i sække, for aldrig at vende tilbage.

Ingen i Evigskoven vidste hvor troldene kom fra, men gamle ærværdige træer og visse udødelige væsener, viskede om Troldehjem på den anden side af menneskenes verden.Evigskoven er et fortryllet og hemmeligt land, som kun få kender, og endnu færre kender vejen til. På bredden af den plumrede Snaskesø, syd for vætternes mørke rige, og vest for menneskenes verden, der kaldes virkeligheden, breder oldgamle trækroner sig beskyttende over småfolk, feer og andre væsener som vi voksne slet ikke har navne for.

Nu må en lille gruppe af de mest usandsynlige helte drage fra deres trygge verden, ind i menneskenes rige, for en gang for alle at formene troldene adgang til Evigskovens lykkelige land.Et nostalgisk scenarie om barndommens naive magi, hvor fantasien gav plads til uendelige eventyr, og virkeligheden ikke var så virkelig endda...

Spelat på

Fastaval (2005)
Orkon (2005)
ConFetti II (2005)


Skicka in rättelser om den här sidan