Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Evigskoven

System: Basic Roleplaying

Af

✏️Andreas Lieberoth

Foromtale

- En historie om heltemod, venskab, og en magisk verden

Sukkertrolden Bubu styrtede igennem Evigskoven så hurtigt de tykke ben kunne bære hende. Det ene øjeblik havde hun stået vrælende under et træ, hvor drillenissen Glee sad med benene dinglende ud over den tykkeste gren og hendes slikkepind på sin fiskekrog, og i næste nu pilede de begge igennem skovbunden. Troldene, der normalt var sjældne gæster i det fortryllede land, kom hyppigere og hyppigere trampende og prustende igennem Evigskoven, og flere af dens beboere var blevet puttet i sække, for aldrig at vende tilbage.

Ingen i Evigskoven vidste hvor troldene kom fra, men gamle ærværdige træer og visse udødelige væsener, viskede om Troldehjem på den anden side af menneskenes verden.Evigskoven er et fortryllet og hemmeligt land, som kun få kender, og endnu færre kender vejen til. På bredden af den plumrede Snaskesø, syd for vætternes mørke rige, og vest for menneskenes verden, der kaldes virkeligheden, breder oldgamle trækroner sig beskyttende over småfolk, feer og andre væsener som vi voksne slet ikke har navne for.

Nu må en lille gruppe af de mest usandsynlige helte drage fra deres trygge verden, ind i menneskenes rige, for en gang for alle at formene troldene adgang til Evigskovens lykkelige land.Et nostalgisk scenarie om barndommens naive magi, hvor fantasien gav plads til uendelige eventyr, og virkeligheden ikke var så virkelig endda...

Spillet på

Fastaval (2005)
Orkon (2005)
ConFetti II (2005)


Indsend rettelser for denne side