Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Clay-O-Rama

Omslag till Clay-O-Rama

(aka: Clay-O-Klask, Plasmoids, Clay Wars, Clay-Mo-Bil, Clay-0-Rama 3003 Virology, Claymore Battle, ClayoRally)

Genre: Fastaval Junior

Av

GrafiskformAsk Agger
GrafiskformDavid ‘Zeb’ Cook
GrafiskformMartin Lærkes

Viking-Con 9 (1990), Tårnby Gymnasium, Danmark

ArrangörJakob Lærkes
ArrangörMartin Lærkes

Viking-Con 10 (1991), Tårnby Gymnasium, Danmark

ArrangörMartin Lærkes

Viking-Con 11 (1992), Tårnby Gymnasium, Danmark

ArrangörUlrik Beierholm

DRF-Con (1992), Vibenshus Skole, København, Danmark

ArrangörMartin S. Rasmussen
ArrangörAndré Just Vedgren

DRF-Con (1993), Hillerødgades Skole, København, Danmark

ArrangörMartin S. Rasmussen

Viking-Con 12 (1993), Tårnby Gymnasium, Danmark

ArrangörMichael Zedeler

Viking-Con 13 (1994), Tårnby Gymnasium, Danmark

ArrangörMartin Lærkes

Spiltræf X (1994), Højstrupskolen, Odense, Danmark

ArrangörFrank Oddersborg

X-CON (1995), Nordmarkskolen, Albertslund, Danmark

ArrangörMartin Lærkes

Viking-Con 14 (1995), Tårnby Gymnasium, Danmark

ArrangörMartin Lærkes

TRoA XI (1996), Mellervangskolen, Aalborg, Danmark

ArrangörMads Krogh

Viking-Con 15 (1996), Tårnby Gymnasium og Nordregårdsskolen, Kastrup, Danmark

ArrangörMartin Lærkes

Viking-Con 16 (1997), Tårnby Gymnasium og Nordregårdsskolen, Kastrup, Danmark

ArrangörMartin Lærkes

Viking-Con 17 (1998), Tårnby Gymnasium og Nordregårdsskolen, Kastrup, Danmark

ArrangörMichael Andre Werliin

IRIIB (1999), Ålholmskolen, Hillerød, Danmark

ArrangörTine Kjær Nyeng

Krikkit Con VII: User Input Required (2001), Katrinebjergskolen, Århus, Danmark

ArrangörTine Kjær Nyeng

Fastaval (2002), Skovvangskolen og Katrinebjergskolen, Århus, Danmark

ArrangörFilippo D'Andrea

GothCon XXVI (2002), Hvitfeldtska gymnasiet, Göteborg, Sverige

ArrangörJimmy Sjöström

Krikkit Con VIII+IX+X: Dåjng Kjosk (2002), Katrinebjergskolen, Århus, Danmark

ArrangörTine Kjær Nyeng

Fastaval - Otto & jagten på den gyldne pingvin (2024), Mariagerfjord Gymnasium, Hobro, Danmark

ArrangörBo Thomasen

Beskrivning

Turbo-Otto såg på med en bekymrad min när Bad Karma stampade fram över slagfältet på sina tjocka modelleraben. Diverse tragiska rester av blå protoplasma som låg spridda över marken vittnade om Bad Karma’s vresiga temperament och rejäla klor. Turbo-Otto insåg snabbt, trots att han var gjord av lera, att hans enda hopp var att Bad Karma skulle komma inom räckhåll för en dödspoke...

Organiserad av Växjö Spel Förening - Väs

"Clay-O-Rama" er et episk miniaturespil, hvor modellervoks-monstre tæver hinanden sønder og sammen.
Spillet er blevet spillet på en lang række kongresser, er varierende regler. De første regler blev trykt i bladet Dragon #125 i 1987 designet af David ‘Zeb’ Cook, men blev gennem årene forfinet og modificeret. De meste bruget regler var dem Martin Lærkes og Ask Agger designede, som blev udgivet på forlaget Modtryk i 1994

Den gigantiske blå bowlingkugle ruller langsomt hen over slagmarken mod den neonorange tingest med den store åbne mund og de forvitrede fangarme. Desperat kaster den orange tingest »klumper« mod den blå kugle, der roligt og ufortrødent ruller frem. Pludselig, som lyn fra en klar himmel, drøner et rødt firbenet jetfly ind i bagen på bowlingkuglen og slår en revne i den pæne overflade, Den orange tingest, der elsker at trampe på de, der ligger ned, rykker nærmere, knap så usikker som før. Skræmt vender den blå kugle sig og maser en af den rødes vinger...

Hver spiller udstyres med en klump modellervoks, hvoraf der skabes en »frygtindgydende« figur, der bedømmes af Clay-Masteren og derefter udstyres med hitpoints og powers mm. (kreativitet belønnes!).

Medbring blyant, 2 terninger (sekssidede) og en dåse modellervoks. Der kan lånes voks, men der er ikke nok til alle. »SUPER DOUGH« fås i BR-legetøj.

Ja, hvis du er til små modellervoksfigurer, der smadrer andre små modellervoksfigurer på alle mulige og umulige måder, så er dette lige spillet for dig.

Medbring modellervoks og skab din egen figur. Overbevis herefter claymasteren om din figurs ufattelige evner og de andre spilleres figurers håbløshed. Det medfører nemlig, at din figur uden besvær får lov til at tampe de andre spilleres figurer.

André Just Simonsen
Martin Rasmussen

Hvis du er til små modellervoksfigurer, der smadrer andre små modellervoksfigurer på alle mulige og umulige måder, er dette lige spillet for dig.

Medbring modellervoks, og skab din egen figur. Overbevis herefter claymasteren om netop din figurs ufattelige evner og de andre spilleres figurers håbløshed. Det medfører nemlig, at din figur uden det mindste besvær får lov til at tampe de andre spilleres figurer.

Martin S. Rasmussen

Det klassiske pseudostrategispil for alle, der har lyst til at ødelægge uskvldige, deforme klumper af modellervoks.

Med en hjemmelavet figur af modellervoks er den hemmelige Mission at vinde over de andre, og helst på en fjollet måde. Der kan idømmes straffe som "militærstøvletramp", "kast ind i væg" og den grumme "efter spillederens forgodtbefindende".

Alt i alt underholdende, fjollet og som skabt til at tåge rundt med en søndag morgen, når søvnunderskuddet for alvor bliver slemt.

Styres med hård, men kærlig hånd af vores egen Knyberg, som nok skal forklare reglerne for dem, der ikke kender dem i forvejen.

Droo! hævede sin pigbeslåede arm og hamrede igen og igen ned i den nu hårdt sårede A. Clayspot. Ler og resterne af A.C's førhen så fantasifulde ydre splattede ud til begge sider. Derefter løftede han til de andre deltageres utilslørede morskab A.C op over sit hoved
og hamrede ham med fuld kraft ind i den nærmeste væg. Med et suk opløstes A.C. til en klump umælende protoplasmatisk modellervoks.

I Clay-O-Rama bliver hver spiller udstyret med en klump modellervoks. Han/Hun skal så inden for et vist tidsrum fremstille en frygtindgydende skabning. Disse skabninger bliver bedømt af Claymasteren og derefter udstyret med HP og Powers. Kreativitet belønnes!

Slutteligt får hver spiller tildelt en makker og kampen kan begynde.

Der vil blive spillet 2 semifinaler med hver 12 spillere, af disse går 8 videre til finalen.

Hvis du mener, at ære er vigtigt, overlever du ikke 5 minutter i C-O-R. Her er det hver mand for sig selv til den bitre ende.

Martin & Jakob Lærkes

Det mystiske regnbuefarvede og polkaprikkede landskab strakte sig så langt øjet rakte. I ly af en dyblilla pukkelbakke lå Gazza på lur. Gazza var en lille gul psykopat med en konstant manisk latter på læberne og kanonløb nok til at gøre enhver diktator misundelig. Gazza havde følt sig draget til dette sted, og selv om han var hurtig, var han klar over, at det ikke kunne vare længe, før de andre dukkede op. I det samme så han en blå amøbe lette fra en fjerntliggende bakketop. Gazza havde svært ved at kvæle en gnækken, da han med et lallende ansigtsudtryk, der på ingen måde afslørede hans koncentration, gjorde sig klar til at sønderskyde sin intetanende modstander.

Velkommen til Clay-O-Rama — spillet hvor kort, terninger og modellervoks går op i en højere enhed af manisk galskab. Vi spiller efter de nye danske regler (i butikkerne fra februar 1995), men det er ikke påkrævet at kende reglerne, da de kan læres hurtigt.

Medbring eget ler (blødt Tyco SuperDough/Kenner PlayDough) og meget gerne eget spil (da vi ellers kan få et problem). Monstre konstrueret efter pointsystemet er meget velkomne. Der er plads til 18 monstre, og vinderen vil møde andre stormestre til næste Viking-Con.

Martin Lærkes

I mange år har der hersket fred og fordragelighed i modellervokslandet Claydonia, men nu går den ikke længere. Blå, Rød, Orange, Gul og Grøn kan ikke længere enes om, hvem der er den mest betydningsfulde farve. For at afgøre dette en gang for alle, har de besluttet sig for at afholde en turnering. Alle har de sendt deres sejeste kriger for at kæmpe i arenaen mod de andre og endegyldigt finde ud af, hvem der kan kalde sig “Farvernes Farve” og hersker over Claydonia.

Clay-O-Rama handler ligeså meget om at lave en mægtig modellervokskriger og have det sjovt, som om at vinde. Spillet starter med, at alle får en klump at bygge et monster/robot/kriger med, som spillederen herefter hjælper med at give evner og stats, og så går det ellers løs med let taktik og terninger – alle mod alle.

Alle kan være med og du behøver ikke kende spillet i forvejen – spillederen sørger for en god oplevelse for både yngre og ældre.

…Splatman kom hurtigt på benene igen. Det første angreb var kommet fra ryggen, og netop, som han vendte sig for at se sin modstander, blev han på ny ramt af en rød næve og blev sendt vaklende bagover.

"Det skal du få betalt", gurglede Splatman til "Blodrøde Burk", men ordene blev kvalt i den dryppende protoplasma fra hans ansigt. Burk's eneste svar var en fod, der ramte Splatman i et nu, og skilte hans hoved fra kroppen.

Famlende fløj Splatman bagover, mens hans hænder viftede over det sted, hans hoved engang havde været… Så ramte han jorden. Burk vendte sig veltilfreds for at møde sin næste modstander, da Splatman's hænder lydløst lukkede sig om hans hals. "Hævn, din røde snotklat”, var de sidste ord Burk hørte.

Joh, Clay-O-Rama, spillet for kamplystne lermonstre er tilbage. Du vil blive udstyret med en klump ler, og skal på ca. 20 minutter fremstille en skabning, der derefter er parat til at kæmpe mod andre af sin slags. | år vil spillet foregå i nogle flere og mindre puljer end sidste år, og vi har udvidet vores repetoire med nogle alternative regler, så figurerne vil blive ekstra hærgende.

Så vil du opleve spændingen, når ler suser gennem luften, eller er du tilbage for endnu engang at udøve "den protoplasmatiske kamps" ædle kunst, så mød op til Clay-O-Rama, og få din lyst styret.

Martin Lærkes

Der var engang en protoplasma-klump ved navn GLUP.

Glup var efterhånden blevet træt at intet at lave, andet at se på de andre protoplasma-klumper. En idé begyndte langsomt at forme sig i i Glups protoplasma-hjerne. Langsomt gled den over til sin nabo GLIB. Med en forbløffende fart hoppede Glup op og landede på den målløse Glib, der herved blev spredt ud over et større område. Dette er senere hen blevet kendt som: "Det store Blob".

Tendensen begyndte at sprede sig, og snart bed, rev, slog, flåede, lemlæstede, smadrede etc. protoplasma-klumperne hinanden gladeligt.

Her i året 1992 efter "Det store Blob" gør vi os endnu en gang klar til at afholde det årlige mesterskab om titlen: "Monster Slim Blob Psyko Hersker."

De førhen så uskyldige protoplasmaklumper har efterhånden udviklet utrolige evner, der (forhåbentlig) kan gøre det til en blodig affære!

I Clay-O-Rama vil du få udleveret en klump ler, som du så skal forme på den mest opfindsomme måde. Derefter vil din stakkels klump blive massakreret med stor fornøjelse af dine modspillere. Skulle det mod forventning lykkes din figur at få udraderet de andre, er du pludselig i finalen, og har dine drømmes mål indenfor rækkevidde.

Ulrik Beierholm

Dette er en ny, revideret version af det kendte spil - dog kan spillerne vente sig få overraskelser. Vi har valgt at lade ødelæggelserne gå ud over en begrænset skare - 14 personer, og regner med at lade spillet, som ligger søndag formiddag, vare til kl. 14.00. Bemærk, at dette
kan overlappe andre arrangementer. ABSOLUT INGEN KENDSKABER TIL SPILLET ER NØDVENDIGE!

Michael Zedeler

Der lå en underlig stilhed over det lille landskab. En stilhed før stormen.

Splorgosh var den første af de fremmødte, så han havde god tid til at studerer de andre, efterhånden som de dukkede op. Han kendte to af de tilrejste, Boiik, et blåt bjerg, og den evigt snakkende gule Viazoom, men de resterende tre var ham ukendte. Splorgosh var allerede begyndt at føle kløen og han vidste hvad der snart skulle ske, Kaldet havde været for stærkt for dem alle og nu stod de ansigt til ansigt med deres utæmmede instinkt. Kampen skulle begynde.

Velkommen til det nye danske Clay-O-Rama, hvor ler, kort og terninger går op i en fortættet klimaks af magisk galskab. Endnu en gang skal lerfigurer kæmpe for at overleve til regler som kan læses på stedet.

Tilmeld dig selv og din indre nørd allerede i dag - i morgen er det måske for sent. Medbring gerne dit eget ler (play-doh/tyco super dough), da vi ellers ikke kan love at have ler nok til alle deltagere.

Martin Lærkes

Meegor kastede sig over den skotskternede sti og landede i et orange buskads. Hans bleghvide plasma var begyndt at vise tegn på anstrengelse, men for en tid var han i sikkerhed. Spoof og Gazza, hans ærkerivaler, var derude et sted, sammen med flere andre, der ville
fortære ham, hvis de fik en chance. Men denne gang var Meegor dem for smart, han gnækkede; hvis han kunne gemme sig her længe nok, kunne han flygte i ly af natten - og kalde opgøret for uafgjort. "Den som bare stikker af lever også næste dag” var Meegors motto - han lagde sig bedre tilrette i busken, uden at ænse Spoofs enorme skygge.

Velkommen til Clay-O-Rama, spillet hvor kort, terninger og modellervoksmonstre går op i en højere enhed af manisk galskab. Vi spiller efter de nye danske regler, men det er ikke nødvendigt at kende reglerne, da de kan læres hurtigt.

Det er påkrævet, at du medbringer ler til dig selv (blødt superdough eller playdough) og gerne lidt ekstra til dem, der alligevel glemmer deres eget. "Hannibal the Aninal', 'Den grønne Krapuzkel', 'Monstro de la Aqua' og 'Gizmomorf” - bedes ringe til turneringslederen (Martin) på tlf.nr. XXXXXXXX, så vil I være garanteret mulighed for at forsvare jeres titler

Martin Lærkes

Det polkaprikkede landskab strakte sig, så langt øjetrakte. På en neongul bakketop stod Spoof: En enorm blå protoplasma amøbe, som kun en mor kunne elske, og det endda kun på en god dag.

Spoof havde følt sig kaldet til dette sted, og derfor vidste han at der måtte være flere modstandere derude, som alle var klar til at fortære ham.

Spoof trykkede sig på navlen, og den lille propel på hans hoved kom langsomt i omdrejninger - "Det skal blive løgn", tænkte ham da han lettede fra jorden…"I dag er sejren min!"

Velkommen til spillet hvor kulørte modellervoksmonstre forsøger at gøre kål på hinanden på vanvittig vis. Velkommen til Clay-O-Rama.

Vi spiller efter de (knap så) nye danske regler, men det er ikke nødvendigt at kende reglerne, da de kan læres hurtigt.

Det er påkrævet at du medbringer ler til dig selv, da du ellers ikke kan være sikker på at spille.

Martin Lærkes

Plasmoids
Modellervoksspillet

Dorrf var en enorm plasmoid med en fysik som en grovbolle, et udseende som en strandet vandmand og en ynde som et IC-3 tog.

Han kradsede sig på sin opspilede blå mave mens han kiggede sig dovent omkring. Endnu havde han ikke set andre plasmoids, men han kunne mærke i sit ektoplasma at de nok skulle dukke op.

Hvem mon det var denne gang - den lille hurtige Raffa, den store brutale X'dre, den listige hvidplasmoid Zoink, eller nogle helt andre??

- Godt det samme, de skulle bare have høvl.

Velkommen til Plasmoids - det vanvittige modellervoksspil, hvor ektoplasma, kulørte kort og terninger går op i en højere enhed af humor og galskab.

Medbring en bøtte modellervoks, skab din egen farvestrålende plasmoid, og benyt råstyrke, snilde og hemmelige egenskaber til at udradére dine modstandere.

Regelkendskab er ikke nødvendigt - men medbragt modellervoks er!

Vel mødt.

Martin Lærkes

Blob var en enorm plasmoid med en fysik som en grovbolle, et udseende som en strandet vandmand og en ynde som et IC-3 tog. Han kradsede sig på sin blå mave medens han kiggede sig dovent omkring. Endnu havde han ikke set andre plasmoids, men han kunn mærke i sit ektoplasma at de nok skulle dukke op. Hvem mon det var denne gang - den lille hurtige Stepper, den store brutale Arroks, den listige hvidplamoid Zoink, eller nogle helt andre? - Godt det samme, de skulle bare have nogle bank!

Velkommen til Clay-O-Rama - det vanvittige modellervoksspil, hvor ektoplasma, kulørte kort og terninger går op i en højere enhed af humor og galskab. Medbring en bøtte modellervoks, skab din egen farvestrålende plasmoid og benyt råstyrke, snilde og hemmelige egenskaber til at udradere dine modstandere. Regelkendskab er ikke nødvendigt - men medbragt modellervoks er! Plasmoids konstrueret efter reglerne for "køb af kort" er meget velkomne. Vel mødt.

Michael Andre Werliin

Clay Wars goes beyond...

CLAY-0-RAMA 3003 VIROLOGY

Modellervoks monstre der kæmper om verdensherredømmet. Klassisk, kendt og farverigt.

I prisen indgår modellervoks, og den første time bruges til monstermodellering.

Igen i år vil Modellervoks-Emil tage jer søndagstrætte con-gængere med på en tur ud i modellervoksens frygtelige verden.

Det gale spil, hvor vanvittige, hjemmebyggede modellervoksmonstre kæmper om at splatte hinanden totalt ud. Og vi mener splatte sådan helt bogstaveligt.

Det skal nævnes, at det koster 25 kr. ekstra at deltage i Clay-O-Rama; pengene går til indkøb af modellervoks.

David ‘Zeb’ Cook er nok bedre kendt i rollespilsverdenen, men vi er ikke så smålige her i brætspilsverdenen, at vi ikke kan hylle den slags personer. Han er op gennem 80’erne og 90’erne specielt kendt fra D&D og AD&D.

Igen i år vil Modellervoks-Emil tage børn og barnlige sjæle i hånden og føre dem ind i modellervoks-monstrenes vidunderlig verden.

Kort sagt går det ud på, at deltagerne hver bygger et monster ud af modellervoks for bagefter at sende dem i en dødskamp mod hinanden. Et altødelæggende Vortex gør ikke modellervokslivet nemmere.

ClayoRally

Hvad sker der? Plejer der ikke at være RoboRally og Clay’O’Rama om søndagen på Fastaval???

Jo, men i år er vi kommet til at f***e op i det, vi er kommet til at blande spillene sammen, da vi ryddede op sidste år, så i år har vi blandet spillene sammen, og kommer med: ClayoRally. Modellervoksrobotter der prøver at komme først gennem en farlig fabrikshal, prøv det, andet kan jeg ikke sige om det. Det bliver festligt, det bliver farligt, det bliver Modellervoks-Emil der tager sig af det.

Gazomux's røde protoplasma var efterhånden spredt ud over hele kamppladsen. Enhver anden ville havde trukket sig, men ikke ham, han elskede kampen, og han havde endnu nogle trick, som han kunne overraske de andre med. Gazomux kunne et Judokast, og han greb Mizbiz den Hvide og kastede ham efter Spextex den Gule.

Spextex havde brugt det meste af kampen på at løbe og hoppe fra Gazomux den Røde, samt at stille kanonen i stilling. Snart ville Gazomux være færdig. Mizbiz den Hvide og Groob den Blå var ingen trussel, de var for langsomme. Men pludseligt blev Mizbiz kastet i hovedet på ham. Avv, det gjorde ondt at blive ramt, men endnu værre, nu stod Mizbiz så han kunne nå Spextex.

Mizbiz og Groob var allieret i kampen mod de andre, men Spextex var svær at få ramt på, så da Mizbiz endelig fik chancen (efter en lille flyvetur), gav han Spextex vippet ud over bordkanten. Ha, nu havde Groob chancen, og kun få kan tåle at få ham rullet ind over sig.

Clay-O-Rama er et modellervoks-spil designet af Ask Agger og Martin Lærkes.

Bemærk: Ekstra gebyr på 15 kr. for modellervokset.

Htazzox følte sit blå protoplasma sive ud af sin side, hvor han havde fået et drabeligt bid af den røde Satatinus. "Tid til hævn, men først et lille mellemmåltid", tænkte Htazzox, da han rakte ud efter en håndfuld plastik soldater.

I den anden ende af arenaen, var den hvide Lantqxuri låst i nævekamp med den gule Uytrix, da Satatinus pludselig løb op bag på Uytrix, greb ham i benet, og svingede ham af al kraft mod væggen. Den fedtede gule protoplasma, klaskede ud på vægen, og Uytrix kom ikke tilbage…

Clay-O-Rama er et modellervoks-spil designet af Ask Agger og Martin Lærkes.

Bemærk: Ekstra gebyr på 15 kr. for modellervokset.

Clay-O-Rama er et spil, hvor barnlige sjæle kæmper mod hinanden med modellervoksmonstre. Spillerne laver hver et grumt ClayMonster af modellervoks. Efter enkle regler og ved hjælp af terninger og kort, udkæmper monstrene fantastiske farverige slag. I kampens hede er det kun snuhed, mod og humor, der kan redde dit monster. Spillet lægger vægt på morskab og underholdning, hvem der vinder er mindre vigtigt.

2+ spillere, lav kompleksitet, 1+ timer.

Det fuldstændig tåbelige modellervokspil, hvor der tilsyneladende gælder om at fladpande hinandens "væsner". Altid meget underholdende for publikum og meget svedende for de som begiver sig i lag med Clay'O'rama.

Vi søger en spilleleder til dette rabiate spil.

af Frank Oddersborg - hyperaktiv arrangør af anderledes begivenheder og scenarier.

Sidste års bragende succes gentages i år i turnerings-regi og vinderen tager hjem med en overvældende præmie.

Dette underholdende spil kræver ingen regelkendskab.

Det klassiske og distingverede spil, hvor man først fremstiller yndefulde ler-monstre, og derefter smagfuldt lader dem banke hinanden til smadder ved hjælp af elegante regler.

Som lovet vil der på Spiltræf blive spillet med søkrigs regler. Alle der har nogle dejlige regler til, hvordan Clay-O-Rama kan gøres til Clay-O-War, kan aflevere dem i informationen Fredag.

Spillet er let at lære, fortilmelding er unødvendig.

SPIS ELLER BLIV SPIST!

Meld dit ClayMonster til SLIURP, Samvirket til Lamtæskning af de Urgrimme Rum Paller, få et sejt agentkort, og kæmp for retten til at banke din naboer i fred. Glemt er bagateller som interplantetariske verdenskrige og folkedrab, klodens ClayMonstre må stå sammen mod de ubeskrivelige rædsler fra verdensrummets værste ghettoer.

"Clay O Rama" er et episk miniaturespil, hvor modellervoks-monstre tæver hinanden sønder og sammen. Der spilles efter regelsættet af Martin Lærkes og Ask Agger. Reglerne kan erhverves gennem forlaget Modtryk eller Sleipners Scenarie-service.

Spilleledere søges!

Osama Bin Lammer rejste sig op med et frygtindgydende brøl, klar til at smajre Sauruman den Klæge med sit Jihad-kantslag, men bag ham var Dødspingvinen Ib og KlumpZilla blevet filtret sammen i en rodet dynge, der var tæt på at vælte ned over ham.

Vil Osama besejre de lertro, eller vil Buskmanden overvinde ham til sidst? Sådan kommer du af med dine aggressioner efter en hård dag. eller får givet din indre kunstner luft, eller måske har du blot lyst til at fifle med kreativ genetik.

Clay-O-Rama koster en flad 20,- for at være med, men så kan du så også lave det vilde ninja-microsoft-jeg-kan-sparke-røv-og-løse-integraler-monster, eller noget. Kun fantasien sætter grænser. Hvis du vil slås med ler, så er du også med til at rydde op efter det! Narf!

Ler-golemen Deep Knud haltede videre. Hans underdimensionerede hjerne prøvede febrilsk at finde ud af hvordan han skulle kunne løbe fra den gule vejtromlerobot. Deep Knuds ben var allerede blevet kørt fladt at Det Gule Monstrum og hvis han brugte tid på at vende sig om ville han blive kørt helt flad og ikke bare blive strejfet som sidst. Den meget korte tankerække blev pludselig klippet over. Lige foran stod Klumpzilla med sin højre arm trukket helt tilbage, klar til et klassisk John Wayne-slag.

VIGTIGT: Da modelervoks ikke er helt billigt, kommer dette til at koste lidt penge. Men da Tine ikke har fået sponsoraftalerne i hus ved skrevne dato kommer du til at betale et mindre beløb på connen. Beløbet bliver formentlig i området af 10,-kr.

Spelat på

Viking-Con 9 (1990)
DRF-Con (1991)
Viking-Con 10 (1991)
Viking-Con 11 (1992)
DRF-Con (1992)
DRF-Con (1993)
Viking-Con 12 (1993)
Spiltræf IX (1993)
TRoA IX (1994)
Viking-Con 13 (1994)
Pentacon V (1994)
Spiltræf X (1994)
Skt. Georg Con (1994)
X-CON (1995)
Con-Traventum Mengit (1995)
Viking-Con 14 (1995)
The Battle (1996)
TRoA XI (1996)
Viking-Con 15 (1996)
Fastaval XI - Paranormal Con (1997)
Viking-Con 16 (1997)
Viking-Con 17 (1998)
IRIIB (1999)
Con Dôme (1999)
Con Dôme (2000)
Krikkit Con VII: User Input Required (2001)
Fastaval (2002)
GothCon XXVI (2002)
Krikkit Con VIII+IX+X: Dåjng Kjosk (2002)
Fastaval (2005)
Fastaval (2006)
Fastaval 007 (2007)
Fastaval - Otto & jagten på den gyldne pingvin (2024)

Nämns i följande artiklar

Clay-o-Rama (reklame) Sida 64 Fønix nr. 5 (November/december 1994) Fønix


Skicka in rättelser om den här sidan