Alexandria

Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Jagten på Skt Cluberts Horn

Omslag till Jagten på Skt Cluberts Horn

System: 7th Sea
Genre: Action
Deltagare: 1 SL, 6 spelare

Av

✏️Thomas Jakobsen
✏️Louise Kusk

Ladda ned

PDF Scenario [danska] (3,5 MB)
PDF Karaktärer [danska] (3,1 MB)
PDF Forside [danska] (0,1 MB)
Zip Handouts [danska] (4,2 MB)

Beskrivning

Da Skt. Clubert forsvandt i ørkenen, gik hans horn tabt. Og med hornet forsvandt håbet om en sejr for Hierofantens korsfarer i Halvmånens Land. Hornet blæste ikke længere til samling, dets klang jog ikke længere Hedningene en skræk i livet.

400 år senere står Hierofantens sæde tomt. Kejseren af Montaigne har myrdet Kirkens Overhoved med trolddom og sendt sin hær mod Kirkens helligste by.

En hær har skyllet ind over den Castilianske grænse, og inden længe vil Trolddomskejseren knuse den Vaticinske Kirke. Tiden er inde til at nye martyrer skal kæmpe Kirkens sag.

I de forbudte arkiver i kældrene under Hierofantens Palads, har en ung kvinde i Inkvisitationens tjeneste forsket efter sandheder blandt de ældste myter, læst i glemte inkunabler og håndskrifter -og fundet et afgørende spor. Nøglen til at genfinde Skt. Cluberts Horn er nu i hendes hænder.

Allerede efter den førstkommende Højmesse tager Kardinalen kontakt til den unge Castillianske Kong Sandoval. Og snart efter er den kvindelige arkivar sendt på en hemmelig mission, sammen med en gruppe af Kirkens og Kongens tro tjenere. Skt. Cluberts Horn skal findes i Hedningenes Halvmåneland.

Men tiden er knap. Den Montaingisiske hær brænder den ene forsvarslinie efter den anden, og selv roen i Kongens By er truet af kanonernes fjerne torden. Inden længe vil invasionshæren lægge den Castilianske kongestad under belejring.

Spelat på

Fastaval (2002)
Vintersol (2006)


Skicka in rättelser om den här sidan