Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Das Heim

Omslag till Das Heim

System: Systemløst

Av

✏️Frederik Berg

Beskrivning

En hestevogn kører op ad den knasende grusvej til Das Heim. Standser ved den store, mørke port. Kusken skutter sig - det er koldt. Hestene pruster og dampene danner to fugtkolde skyer. De er utålmodige. Kusken klapper dem beroligende, men kan ikke skjule sit eget ubehag ved at være så tæt på sindssygehospitalet.

Kusken går hen til porten og banker nervøst på ... tiden går ... og endelig kommer en mand ud. Han følger de nye patienter ind gennem den høje metalport - ind til Das Heim.

Den eneste lyd der høres er fodlænkernes slæbende raslen. Kusken vender sig mod hestene - sætter sig på kuskesædet og ånder lettet op. Sværger i stilhed at det er sidste gang, idet han sætter hestene igang ned mod byen.

Das Heim foregår i Tyskland kort før århundredeskiftet på et sindssygehospital af samme navn.

Seks mennesker indespærret på et sindssygehospital. Seks mennesker med hver sin opfattelse af virkeligheden. Seks mennesker, hvis kroppe lever i Tyskland i 1892, men hvis hjerner ikke altid er tilstedeværende. Seks mennesker, der hver dag lever i uhumskhed med stemmer i hovedet og en sadistisk fangevogter vandrende rundt på gangene, konstant på jagt efter det næste offer for hans morskab...

Spelat på

Fastaval (1996)
InConsekvent ReConstruktion II (1997)

Priser

Fastaval (1996)

Nominerad, Bedste Spilpersoner


Skicka in rättelser om den här sidan