Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Das Heim

Forside til Das Heim

System: Systemløst

Af

✏️Frederik Berg

Foromtale

En hestevogn kører op ad den knasende grusvej til Das Heim. Standser ved den store, mørke port. Kusken skutter sig - det er koldt. Hestene pruster og dampene danner to fugtkolde skyer. De er utålmodige. Kusken klapper dem beroligende, men kan ikke skjule sit eget ubehag ved at være så tæt på sindssygehospitalet.

Kusken går hen til porten og banker nervøst på ... tiden går ... og endelig kommer en mand ud. Han følger de nye patienter ind gennem den høje metalport - ind til Das Heim.

Den eneste lyd der høres er fodlænkernes slæbende raslen. Kusken vender sig mod hestene - sætter sig på kuskesædet og ånder lettet op. Sværger i stilhed at det er sidste gang, idet han sætter hestene igang ned mod byen.

Das Heim foregår i Tyskland kort før århundredeskiftet på et sindssygehospital af samme navn.

Seks mennesker indespærret på et sindssygehospital. Seks mennesker med hver sin opfattelse af virkeligheden. Seks mennesker, hvis kroppe lever i Tyskland i 1892, men hvis hjerner ikke altid er tilstedeværende. Seks mennesker, der hver dag lever i uhumskhed med stemmer i hovedet og en sadistisk fangevogter vandrende rundt på gangene, konstant på jagt efter det næste offer for hans morskab...

Spillet på

Fastaval (1996)
InConsekvent ReConstruktion II (1997)

Priser

Fastaval (1996)

Nomineret, Bedste Spilpersoner


Indsend rettelser for denne side