Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Das Heim

Vorderseite für Das Heim

System: Systemløst

Von

✏️Frederik Berg

Beschreibung

En hestevogn kører op ad den knasende grusvej til Das Heim. Standser ved den store, mørke port. Kusken skutter sig - det er koldt. Hestene pruster og dampene danner to fugtkolde skyer. De er utålmodige. Kusken klapper dem beroligende, men kan ikke skjule sit eget ubehag ved at være så tæt på sindssygehospitalet.

Kusken går hen til porten og banker nervøst på ... tiden går ... og endelig kommer en mand ud. Han følger de nye patienter ind gennem den høje metalport - ind til Das Heim.

Den eneste lyd der høres er fodlænkernes slæbende raslen. Kusken vender sig mod hestene - sætter sig på kuskesædet og ånder lettet op. Sværger i stilhed at det er sidste gang, idet han sætter hestene igang ned mod byen.

Das Heim foregår i Tyskland kort før århundredeskiftet på et sindssygehospital af samme navn.

Seks mennesker indespærret på et sindssygehospital. Seks mennesker med hver sin opfattelse af virkeligheden. Seks mennesker, hvis kroppe lever i Tyskland i 1892, men hvis hjerner ikke altid er tilstedeværende. Seks mennesker, der hver dag lever i uhumskhed med stemmer i hovedet og en sadistisk fangevogter vandrende rundt på gangene, konstant på jagt efter det næste offer for hans morskab...

Hier gespielt worden

Fastaval (1996)
InConsekvent ReConstruktion II (1997)

Preise

Fastaval (1996)

Nominiert, Bedste Spilpersoner


Korrektionen für diese Seite einschicken