Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

En saga fra evigheden IV - den sidste profeti

Omslag till En saga fra evigheden IV - den sidste profeti

System: LARP
Deltagare: 450 spelare

Arrangerat av

Alrune

Av

ArrangörPia Basballe (Arrangør)
ArrangörMartin Bødker Enghoff (Arrangør)
ArrangörLars Rune Jørgensen (Arrangør)
ArrangörMette Ring (Arrangør)
ArrangörKasper Sjøgren (Arrangør)
ArrangörJesper Wedell (Arrangør)
ArrangörMads Ahola (Hovedarrangør)
ArrangörCarsten Andreasen Fangel (Hovedarrangør)
ArrangörHans Peter Spang Hartsteen (Hovedarrangør)
ArrangörBirgitte Hollegaard (Hovedarrangør)
ArrangörMikkel Sander (Hovedarrangør)
🎨Lars Rune Jørgensen
🎨Christian Wichmann

Ladda ned

PDF Folder [danska] (1,1 MB)
PDF Tilmeldingsseddel [danska] (0,1 MB)

Beskrivning

Prolog
"Den er gal herre, frygtelig, frygtelig gal". Den lille mimer var helt ude af sig selv og sprang frem og tilbage som en ubeslutsom loppe. "Har du glemt at læse, Kugil, hvad står der på min dør?". Stemmen, der var dyb, velovervejet og en kende irriteret syntes at komme alle steder fra og bibragte kun til den hoppende Kugils forvirring. "Ja, herre, jeg mener nej, herre, undskyld, herre - et øjeblik". Han forsvandt ud og lukkede døren.

Kort efter hørte, en hektisk banken og Kugil kom løbende Ind Igen - og ramlede direkte ind I sin herre, der nu nod foran ham. "Kom ind. Kugil". Gasnians; visdommens og tidens gud lød ikke glad, "fortæl mig nu hvad det er, der er så frygteligt galt". "Det er klokkerne Herre, de bimler og bamler. "'Hvilke klokker - mener du Varselsklokkerne?". Enhver irritation var forsvundet fra guders stemme og Kugil nåede knapt at nikke før Gasnian stred ud af døren.

Med lange. voldsomme skridt gik han ned af gangene til han stoppede op for enden af en blindgyde. Foran ham stod et timeglas, godt en meter højt, formet i marmor og krystalglas. I stedet for sand, indeholdt glasset vand. Ved hvert årsskifte dryppede der en dråbe Igennem, og når alt vandet var løbet ned. var gudernes tidsalder ovre. Ovenover timeglasset svævede der ti små sølvklokker.

Normalt hang de stille, men når noget vigtigt skulle til at ske på Niraham, ringede de til advarsel. Nu svingede de alle vildt frem og tilbage og udsendte en mængde høje, klare toner. Gasnian tog låget af timeglasset og fremsagde en besværgelse.

Vandet hvirvlede rundt for øjnene af Gasnian, for til sidst et falde til ro. Blot viste overfladen nu en solbeskinnet mark med arbejdende bønder. Vandet begyndte igen at hvirvle rundt for Gasnians øjne og langsomt tonede billedet af en ridder der trænede sin soldater frem. "Hmmm", Stormshede Len mumlede Gasnian der ser da meget fredelig ud. Lad mig se mere sagde Ganian visdommen og tidens gud og langsomt, tås mere og mere af det solbeskinnede landskabs Nu sås køerne der græssede på overdrevet, orkerne der gemte sig i de mørke skygger syd derfor, og det livlige marked med alle handelsfolkene i Frederikshøj.

"Nok", sagde Gasnlan og skulle til at vende sig... Men i det samme sås, i skyggerne af de høje træer, silhuetten af en høj spinkel person. Og pludseligt blev himmelen over lenet rød som blod...

Speltillfällen 🗺️

25. - 27. juli 1997🗺️Valborup Skov, Roskilde, Danmark

Nämns i följande artiklar

Livespalten Sida 12 Fønix nr. 16 (April 1997) Fønix
Livespalten Sida 12 Fønix nr. 16 (April 1997) Fønix
Livespalten Sida 22 Fønix nr. 17 (Juni 1997) Fønix

LänkarSkicka in rättelser om den här sidan