Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

En saga fra evigheden IV - den sidste profeti

Vorderseite für En saga fra evigheden IV - den sidste profeti

System: LARP
Teilnehmer: 450 Spieler

Veranstaltet von

Alrune

Von

OrgaPia Basballe (Arrangør)
OrgaMartin Bødker Enghoff (Arrangør)
OrgaLars Rune Jørgensen (Arrangør)
OrgaMette Ring (Arrangør)
OrgaKasper Sjøgren (Arrangør)
OrgaJesper Wedell (Arrangør)
OrgaMads Ahola (Hovedarrangør)
OrgaCarsten Andreasen Fangel (Hovedarrangør)
OrgaHans Peter Spang Hartsteen (Hovedarrangør)
OrgaBirgitte Hollegaard (Hovedarrangør)
OrgaMikkel Sander (Hovedarrangør)
🎨Lars Rune Jørgensen
🎨Christian Wichmann

Herunterladen

PDF Folder [Dänisch] (1,1 MB)
PDF Tilmeldingsseddel [Dänisch] (0,1 MB)

Beschreibung

Prolog
"Den er gal herre, frygtelig, frygtelig gal". Den lille mimer var helt ude af sig selv og sprang frem og tilbage som en ubeslutsom loppe. "Har du glemt at læse, Kugil, hvad står der på min dør?". Stemmen, der var dyb, velovervejet og en kende irriteret syntes at komme alle steder fra og bibragte kun til den hoppende Kugils forvirring. "Ja, herre, jeg mener nej, herre, undskyld, herre - et øjeblik". Han forsvandt ud og lukkede døren.

Kort efter hørte, en hektisk banken og Kugil kom løbende Ind Igen - og ramlede direkte ind I sin herre, der nu nod foran ham. "Kom ind. Kugil". Gasnians; visdommens og tidens gud lød ikke glad, "fortæl mig nu hvad det er, der er så frygteligt galt". "Det er klokkerne Herre, de bimler og bamler. "'Hvilke klokker - mener du Varselsklokkerne?". Enhver irritation var forsvundet fra guders stemme og Kugil nåede knapt at nikke før Gasnian stred ud af døren.

Med lange. voldsomme skridt gik han ned af gangene til han stoppede op for enden af en blindgyde. Foran ham stod et timeglas, godt en meter højt, formet i marmor og krystalglas. I stedet for sand, indeholdt glasset vand. Ved hvert årsskifte dryppede der en dråbe Igennem, og når alt vandet var løbet ned. var gudernes tidsalder ovre. Ovenover timeglasset svævede der ti små sølvklokker.

Normalt hang de stille, men når noget vigtigt skulle til at ske på Niraham, ringede de til advarsel. Nu svingede de alle vildt frem og tilbage og udsendte en mængde høje, klare toner. Gasnian tog låget af timeglasset og fremsagde en besværgelse.

Vandet hvirvlede rundt for øjnene af Gasnian, for til sidst et falde til ro. Blot viste overfladen nu en solbeskinnet mark med arbejdende bønder. Vandet begyndte igen at hvirvle rundt for Gasnians øjne og langsomt tonede billedet af en ridder der trænede sin soldater frem. "Hmmm", Stormshede Len mumlede Gasnian der ser da meget fredelig ud. Lad mig se mere sagde Ganian visdommen og tidens gud og langsomt, tås mere og mere af det solbeskinnede landskabs Nu sås køerne der græssede på overdrevet, orkerne der gemte sig i de mørke skygger syd derfor, og det livlige marked med alle handelsfolkene i Frederikshøj.

"Nok", sagde Gasnlan og skulle til at vende sig... Men i det samme sås, i skyggerne af de høje træer, silhuetten af en høj spinkel person. Og pludseligt blev himmelen over lenet rød som blod...

Abwicklungen 🗺️

25. - 27. Juli 1997🗺️Valborup Skov, Roskilde, Dänemark

Referenced in the following articles

Livespalten Seite 12 Fønix nr. 16 (April 1997) Fønix
Livespalten Seite 12 Fønix nr. 16 (April 1997) Fønix
Livespalten Seite 22 Fønix nr. 17 (Juni 1997) Fønix

LinksKorrektionen für diese Seite einschicken