Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

En saga fra evigheden IV - den sidste profeti

Forside til En saga fra evigheden IV - den sidste profeti

System: LARP
Deltagere: 450 spillere

Arrangeret af

Alrune

Af

ArrangørPia Basballe (Arrangør)
ArrangørMartin Bødker Enghoff (Arrangør)
ArrangørLars Rune Jørgensen (Arrangør)
ArrangørMette Ring (Arrangør)
ArrangørKasper Sjøgren (Arrangør)
ArrangørJesper Wedell (Arrangør)
ArrangørMads Ahola (Hovedarrangør)
ArrangørCarsten Andreasen Fangel (Hovedarrangør)
ArrangørHans Peter Spang Hartsteen (Hovedarrangør)
ArrangørBirgitte Hollegaard (Hovedarrangør)
ArrangørMikkel Sander (Hovedarrangør)
🎨Lars Rune Jørgensen
🎨Christian Wichmann

Download

PDF Folder [dansk] (1,1 MB)
PDF Tilmeldingsseddel [dansk] (0,1 MB)

Foromtale

Prolog
"Den er gal herre, frygtelig, frygtelig gal". Den lille mimer var helt ude af sig selv og sprang frem og tilbage som en ubeslutsom loppe. "Har du glemt at læse, Kugil, hvad står der på min dør?". Stemmen, der var dyb, velovervejet og en kende irriteret syntes at komme alle steder fra og bibragte kun til den hoppende Kugils forvirring. "Ja, herre, jeg mener nej, herre, undskyld, herre - et øjeblik". Han forsvandt ud og lukkede døren.

Kort efter hørte, en hektisk banken og Kugil kom løbende Ind Igen - og ramlede direkte ind I sin herre, der nu nod foran ham. "Kom ind. Kugil". Gasnians; visdommens og tidens gud lød ikke glad, "fortæl mig nu hvad det er, der er så frygteligt galt". "Det er klokkerne Herre, de bimler og bamler. "'Hvilke klokker - mener du Varselsklokkerne?". Enhver irritation var forsvundet fra guders stemme og Kugil nåede knapt at nikke før Gasnian stred ud af døren.

Med lange. voldsomme skridt gik han ned af gangene til han stoppede op for enden af en blindgyde. Foran ham stod et timeglas, godt en meter højt, formet i marmor og krystalglas. I stedet for sand, indeholdt glasset vand. Ved hvert årsskifte dryppede der en dråbe Igennem, og når alt vandet var løbet ned. var gudernes tidsalder ovre. Ovenover timeglasset svævede der ti små sølvklokker.

Normalt hang de stille, men når noget vigtigt skulle til at ske på Niraham, ringede de til advarsel. Nu svingede de alle vildt frem og tilbage og udsendte en mængde høje, klare toner. Gasnian tog låget af timeglasset og fremsagde en besværgelse.

Vandet hvirvlede rundt for øjnene af Gasnian, for til sidst et falde til ro. Blot viste overfladen nu en solbeskinnet mark med arbejdende bønder. Vandet begyndte igen at hvirvle rundt for Gasnians øjne og langsomt tonede billedet af en ridder der trænede sin soldater frem. "Hmmm", Stormshede Len mumlede Gasnian der ser da meget fredelig ud. Lad mig se mere sagde Ganian visdommen og tidens gud og langsomt, tås mere og mere af det solbeskinnede landskabs Nu sås køerne der græssede på overdrevet, orkerne der gemte sig i de mørke skygger syd derfor, og det livlige marked med alle handelsfolkene i Frederikshøj.

"Nok", sagde Gasnlan og skulle til at vende sig... Men i det samme sås, i skyggerne af de høje træer, silhuetten af en høj spinkel person. Og pludseligt blev himmelen over lenet rød som blod...

Afviklinger 🗺️

25. - 27. juli 1997🗺️Valborup Skov, Roskilde, Danmark

Nævnt i følgende artikler

Livespalten Side 12 Fønix nr. 16 (April 1997) Fønix
Livespalten Side 12 Fønix nr. 16 (April 1997) Fønix
Livespalten Side 22 Fønix nr. 17 (Juni 1997) Fønix

LinksIndsend rettelser for denne side