Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Sofie Liv Støvelbæk

(aka: Sofie Støvelbæk)

Född: 20 september 1989 (33 år)

Spel

✏️ De usete Blackbox Cph IV (2014)
Grafiskform Dværge og Diamanter Fastaval - Mad Science (2017)
Grafiskform Move It! Fastaval - Otto i Eventyrland (2018)

Utmärkelser

Fastaval (2016)

Dværge og Diamanter: Vinnare, Det Gyldne Æg

Forum (2016)

Nominerad, Årets Bifald (Knudepunkt 2015-hovedarrangørerne)
Gruppen er nomineret for deres målrettede arbejde med at gøre den internationale kongres Knudepunkt mere tilgængelig og bredere favnende for de danske rollespillere. Igennem deres store indsats lykkedes det dem at få bredt kendskabet til Knudepunkt ud og gjort arrangementet inkluderende for både nye og gamle rollespillere. Gruppen har derigennem åbnet op og skabt bånd mellem det internationale miljø og det brede danske rollespilsmiljø.

Fastaval - Mad Science (2017)

Dværge og Diamanter: Nominerad, Bedste Brætspil
Diggy, diggy hole! Hjælp dværgene med at mine krystaller i dybe minegange og saml de rigtige farvekombinationer til de ventende bestillinger. Samtidig skal du sikre dig, at de andre dværge ikke stjæler dine krystaller på vej ud af minen.

Dværge og Diamanter nomineres for at kombinere solid spilmekanik med et gennemført tema. Det er et let tilgængeligt spil, med mulighed for at man kan grave sig dybere ned i strategien efter lyst og evne.

Fastaval - Otto i Eventyrland (2018)

Move It!: Nominerad, Bedste Innovation
Move It! En dance battle som brætspil. To hold af dansere har sat hinanden i stævne på dansegulvet. Med dansetrin som Headbanger, Macarena og Guitar Leg skal modstandernes hold fejes af banen eller ydmyges. Spillet kan spilles som brætspil eller man kan kridte danseskoene og tage udfordringen op live!

Move It! nomineres fordi det kombinerer mulighederne for at spille spillet som almindeligt brætspil eller som fysisk partyspil, hvor 12 personer udspiller deres karakterers dansetrin på underholdende og seværdig vis.
--
Move It! A dance battle board game. Two teams of dancers challenge each other on the dance floor. With dance moves like ​The Headbanger
​ , ​Macarena
​ and ​Guitar Leg,
​ your opponents team must be beaten or humiliated. The game can be played as a board game, or you can ready your dance shoes and pick up the challenge as live action.

Move It! is nominated for combining the possibilities of playing the game as an ordinary board game, or as a physical party game where 12 participants mimic their dance moves in fun and entertaining ways.

Fastaval - Otto Under the Sea (2019)

Nominerad, Æresottoen
Sofie er et menneske der påtager sig opgaver og lederskab med en fremsynethed og en professionalisme, som de fleste kun kan drømme om. Med sine foretrukne våben - excel-ark og budget - har hun mesterligt ledt slagets gang på en endeløs række af små og store projekter gennem de sidste ti år. Hun har stået i spidsen for kongresserne Forum (2010, 2011 og 2017) og Knudepunkt (2015 og 2019), som begge kun er vokset og blevet bedre med Sofie ved roret. Hun har lavet alt fra foreningsarbejde til børnerollespil, børnesommerlejre og senest Orkerne Kommers sommerskole som den logistiske mester.

I dag har Sofie gjort sin entre på Fastaval, hvor hun er brudt igennem på den mandsdominerede brætspilsscene, både med innovative spil og som en stærk meningshaver i dommergruppen.

Sofie er et forbillede for kvinder i både rollespil og brætspil og hun balancerer perfekt mellem at være kreativ designer og praktisk producer. Hun stiller sig aldrig forrest for at modtage hyldest, men gemmer sig for det meste i skyggen med et clipboard og sit uendeligt kølige overblik.

Forum (2020)

Nominerad, Årets Bifald
Sofie Liv Støvelbæk er nomineret for hendes utrættelige arbejde, når det kommer til at arrangere. Forum, Knudepunkt, Fastaval og Sommerskolen er alle store arrangementer, som Sofie har været en prominent arrangør for - og alt sammen frivilligt. Armeret med et clipboard og walkie talkie, sørger hun for at Danmarks største rollespilsarrangementer løber ordentligt af stablen både før, under, og efter.
Uden Sofie havde rollespilsdanmark set markant anderledes ud, og Sofies arbejde inspirerer og motiverer alle der arbejder i nærheden af hende. Derfor er Sofie nomineret til at modtage årets bifald.

Fastaval - Solarpunk (2021)

Nominerad, Æresottoen (Sofie Støvelbæk)
Hvis man interesserer sig for Fastavals brætspilsscene, har man de sidste par år ikke kunne undgå at kende til Sofie Støvelbæk. Hun har nemlig både været deltager i og vinder af ”Byg et Brætspil”-konkurrencen, samt en dygtig repræsentant og formidler af Fastavals brætspilsaktiviteter. Sofie har en brændende passion for brætspil og bliver sjældent overvundet, både på og udenfor Fastaval. Yderligere har Sofie været en stærk drivkraft i arbejdet for at opbygge brætspilskonkurrencen på Fastaval og lægger igen i år et stort arbejde i brætspilsjuryen, denne gang som overdommer. Som en del af sit arbejde i Fastavals brætspilsverden, har Sofie aktivt arbejdet for at inddrage flere kvinder i brætspilskonkurrencen og taget initiativ til netværk, der har til formål at støtte nye kvindelige brætspilsdesignere.

Udover sit engagement på Fastaval arbejder Sofie også utrætteligt på andre projekter i RollespilsDanmark, såsom Forum, Orkerne Kommers Sommerskole, Knudepunkt og meget mere.

you have taken an interest in Fastaval’s board game scene, it has been impossible to avoid Sofie the last couple of years. On her first Fastaval she won the GameRush competition and she has since been a successful designer and skillfully representing and communicating Fastaval’s many board game activities as well. Sofie has a burning passion for board games and is almost always the game victor on and outside Fastaval. Sofie has been a strong driving force in strengthening the board game competition at Fastaval and this year she is yet again sitting as chairperson of the board game Otto Jury. As part of her contribution to the board game scene Sofie has actively been working towards including more women as board game designers. She has initiated a network by women for women in order to strengthen the gender diversity in the board game community.
Beside her engagement in Fastaval, Sofie has many other projects going on in the extended Danish larp community, such as Forum, Orkerne Kommer’s summer school, Knudepunk DK and much more.

Forum (2021)

Nominerad, Årets Bifald (Sofie Liv Støvelbæk og Søren Lyng Ebbehøj)
Sofie og Søren nomineres for deres utrættelige arbejde som forstandere på "Orkerne Kommer - Sommerskole" de sidste to år. De har været med til at skabe et af de mest blomstrende, trygge og skabende miljøer i rollespilsdanmark for både børn, unge og voksne i form af sommerskolen hvor nye unge arrangører udklækkes, får nye venner, nye ideer og nye evner til at følge dem op med. Sofie og Søren skal have årets bifald for at lægge benarbejdet for at en helt ny generation af rollespillere bliver godt klædt på og udfører deres vilde ideer.

Forum (2022)

Vinnare, Årets Bifald
Sofie nomineres for for at have sat et tydeligt aftryk på Bifrost, vores fællesskaber og store arrangementer. Sofie har en uendelig liste scenarier, arrangementer, både store som små, nationale som internationale, på CV'et, og flere på vej b.la. Knudepunkt 2023 her i Danmark, hvor hun aktivt har gjort en indsats for at inkludere og oplære de unge generationer, der kommer efter hende. Med clip-board i hånden, er hun kåret til Bifrosts "dronning af logistik", hvor hun med præcision, åbenhed og skarpe excel-ark har fået det umulige til at gå op, og fået selv den mest avancerede arrangementsopsætning til at virke legende let.

Men det er ikke kun hendes kompetencer som arrangør der skinner igennem, når man snakker om Sofie som forbillede. I alle sine år i miljøet har hun kæmpet for et større og bedre Bifrost, og et miljø omkring landsforeningen der kan rumme alle der vil være med. Hun har været næstforkvinde i Bifrosts hovedbestyrelse, og var med til at skabe Piger i Panser i 2009, og giver gerne sin viden videre til yngre arrangører, om at kunne tale for sig og vide, at man er noget værd.

Sofie er en kæmpe inspiration og et forbillede uden lige, og med sit arbejde, aftryk på Bifrostfællesskabet og stadige trang til at arrangere de store arrangementer, fortjener hun et stort bifald!

Arrangörsposter

Forum (2010) Hovedarrangør
Knudepunkt (2011) Bar ansvarlig
Forum (2011) Hovedarrangør
Knudepunkt (2015) Main organizer
Knudepunkt (2015) Social Design
Knudepunkt (2015) Spatial Design
Knudepunkt (2015) Bar, Café & Party
Orkerne Kommer Sommerskole (2016) Praktisk ansvarlig
Fastaval - Mad Science (2017) Æresottodommer
Forum (2017) Hovedarrangør
Knudepunkt (2019) Main organizer
Fastaval - Otto Under the Sea (2019) Brætspilsdommer
Orkerne Kommer Sommerskole (2020) Forstander
Fastaval - Otto in Space (2020) Brætspilsoverdommer
Fastaval - Otto in Space (2020) Brætspilsoverdommer 2.0
Orkerne Kommer Sommerskole (2021) Forstander
Fastaval - Solarpunk (2021) Brætspilsoverdommer
Fastaval - Føniks' genopstandelse (2022) Brætspilsottooverdommer
COPENHELL Con (2022) Head Organizer
Orkerne Kommer Sommerskole (2022) Praktiske koordinator
Knudepunkt (2023) Styregruppemedlem
Orkerne Kommer Sommerskole (2023) Praktisk koordinator

Artiklar

Redaktionsruta Redaktion #10 (December 2011) ROLLE|SPIL
Redaktionsruta Redaktion #11 (Februar 2012) ROLLE|SPIL
Redaktionsruta Redaktion #12 (April 2012) ROLLE|SPIL
Redaktionsruta Redaktion #13 (Juni 2012) ROLLE|SPIL
Redaktionsruta Redaktion #14 (August 2012) ROLLE|SPIL
Redaktionsruta Skribent #17 (Februar 2013) ROLLE|SPIL
Hvilken Camarilla-klan hører du til? Skribent Sida 38 #17 (Februar 2013) ROLLE|SPIL
Redaktionsruta Skribent #18 (April 2013) ROLLE|SPIL
Ska' DU på sommerscenarie? Skribent Sida 16 #18 (April 2013) ROLLE|SPIL
Redaktionsruta Skribent #19 (September 2013) ROLLE|SPIL
Vox pop - Hvordan var Krigslive? Skribent Sida 40 #19 (September 2013) ROLLE|SPIL


Skicka in rättelser om den här sidan