Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Orkerne Kommer Sommerskole (2017)

Orkerne Kommer Sommerskole

Plats: Efterskolen Epos, Fynshav, Danmark 🗺️
Datum: 26. - 30. juli 2017

Del av: Orkerne Kommer Sommerskole

Om konventet:

Kom på sommerskole med Orkerne Kommer i uge 30!
For andet år afholder Orkerne Kommer sommerskole for de spildesigninteresserede og aspirerende danske rollespilsarrangører. Forstanderparret Maria og Jeppe Bergmann Hamming inviterer både gamle og ny elever indenfor til en fantastisk uge med undervisning i rollespilsdesign og arrangørarbejde, networking og nye venskaber med skøre og skønne mennesker. En superdygtig lærergruppe bestående af erfarne rollespillere, står klar til at undervise i alt fra kommunikation, til logistik, til rumdesign. Deltagerne vil blive delt op i huse og i bedste Harry Potter-stil, vil der naturligvis være sund konkurrence mellem dem – og muligvis også et trofæ i sidste ende.
Sommerskolen er for dig som elsker rollespil og gerne vil lære at arrangere eller bruge mediet på nye måder. Sommerskolen er for dig som gerne vil vide noget om rollespilsteori og spildesign. Sommerskolen er for dig som gerne vil have tonsvis af inspiration fra andre kreative hoveder. Sommerskolen er både for dig der først lige har hørt om det, og for dig der var med sidste år og har været med til alle Orkerne Kommers arrangementer.
Og sidst men ikke mindst er Sommerskolen for dig, som gerne vil lære en hel bunke nye fantastiske mennesker at kende.
Praktisk
Hvornår: 26-30. Juli 2017
Hvor: Epos Efterskole, Als
Hvem: For den spildesign-interesserede, for den aspirerende, for den mindre erfarne rollespilsarrangører eller for den erfarne. Alle kan deltage uanset alder og uanset om du kender andre der skal med. Der kommer til at være speciel undervisning for andenårseleverne.
Hvor meget: Gratis
Mere info kommer løbende
Om Orkerne Kommer
Orkerne Kommer er et projekt støttet af Nordea Fonden under foreningen Rollespilsfabrikken. Orkerne Kommer har en ambition om at uddanne nye rollespilsarrangører, bakke op om lokalforeningerne og over en bred kam støtte rollespilsmiljøet i hele landet. Rollespil er meningsfulde fællesskaber, kreativitet og gode oplevelser vi skaber sammen. Sommerskolen er en af Orkerne Kommers mange aktiviteter.
Læs mere om Orkerne Kommer her: http://rollespilsfabrikken.dk/orker/

Vi har inte fått något program för detta konvent, så översikten över spel är endast baserad på externa referenser, hågkomster, tidiga rykten, etc, och är därför kanske inte komplett. skicka oss en rättelse.

Arrangörer

Underviser Kåre Torndahl Kjær
Underviser Marie Wolfsberg Oscilowski
Underviser Søren Lyng Ebbehøj
Underviser Thor Fejerskov Jensen

LänkarSkicka in rättelser om den här sidan