Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Orkerne Kommer Sommerskole (2017)

Orkerne Kommer Sommerskole

Sted: Efterskolen Epos, Fynshav, Danmark 🗺️
Dato: 26. - 30. juli 2017

Del af: Orkerne Kommer Sommerskole

Om kongressen:

Kom på sommerskole med Orkerne Kommer i uge 30!
For andet år afholder Orkerne Kommer sommerskole for de spildesigninteresserede og aspirerende danske rollespilsarrangører. Forstanderparret Maria og Jeppe Bergmann Hamming inviterer både gamle og ny elever indenfor til en fantastisk uge med undervisning i rollespilsdesign og arrangørarbejde, networking og nye venskaber med skøre og skønne mennesker. En superdygtig lærergruppe bestående af erfarne rollespillere, står klar til at undervise i alt fra kommunikation, til logistik, til rumdesign. Deltagerne vil blive delt op i huse og i bedste Harry Potter-stil, vil der naturligvis være sund konkurrence mellem dem – og muligvis også et trofæ i sidste ende.
Sommerskolen er for dig som elsker rollespil og gerne vil lære at arrangere eller bruge mediet på nye måder. Sommerskolen er for dig som gerne vil vide noget om rollespilsteori og spildesign. Sommerskolen er for dig som gerne vil have tonsvis af inspiration fra andre kreative hoveder. Sommerskolen er både for dig der først lige har hørt om det, og for dig der var med sidste år og har været med til alle Orkerne Kommers arrangementer.
Og sidst men ikke mindst er Sommerskolen for dig, som gerne vil lære en hel bunke nye fantastiske mennesker at kende.
Praktisk
Hvornår: 26-30. Juli 2017
Hvor: Epos Efterskole, Als
Hvem: For den spildesign-interesserede, for den aspirerende, for den mindre erfarne rollespilsarrangører eller for den erfarne. Alle kan deltage uanset alder og uanset om du kender andre der skal med. Der kommer til at være speciel undervisning for andenårseleverne.
Hvor meget: Gratis
Mere info kommer løbende
Om Orkerne Kommer
Orkerne Kommer er et projekt støttet af Nordea Fonden under foreningen Rollespilsfabrikken. Orkerne Kommer har en ambition om at uddanne nye rollespilsarrangører, bakke op om lokalforeningerne og over en bred kam støtte rollespilsmiljøet i hele landet. Rollespil er meningsfulde fællesskaber, kreativitet og gode oplevelser vi skaber sammen. Sommerskolen er en af Orkerne Kommers mange aktiviteter.
Læs mere om Orkerne Kommer her: http://rollespilsfabrikken.dk/orker/

Vi har ikke haft noget program for denne kongres, så oversigten over spil er blot baseret på eksterne referencer, hukommelse, tidlige rygter, etc., og er derfor måske ikke komplet.
Har du en ændring, eller ligger du inde med et program, så send os en rettelse.

Arrangører

Underviser Kåre Torndahl Kjær
Underviser Marie Wolfsberg Oscilowski
Underviser Søren Lyng Ebbehøj
Underviser Thor Fejerskov Jensen

LinksIndsend rettelser for denne side