Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Neon Rain

System: LARP
Sjanger: Fantasy, Sci-Fi

Arrangert av

CrossroadLarp & Rollespilsforeningen Føniks

Av

✏️Peter Brinkner
✏️Gert Hansen
✏️Anna E. Jensen
ArrangørStine Duch
ArrangørJohnni Ravnholt Frost
ArrangørHjalte Ipsen
ArrangørFernando Sáez
ArrangørMorten Søgaard
ArrangørKarina Worninger

Beskrivelse

Musikken brager ud af højtalerne og dansegulvet er pakket til bristepunktet. En del af gæsterne er øjensynligt på stoffer og er fuldstændig grebet af den japanske synthesizer musik.

Der sidder tre rundt om et bord i hjørnet af natklubben. Den ene har de tydelige horn i panden og det vilde hår der karakteriserer de overnaturlige væsener kaldet onier, den anden har et kybernetisk øje der scanner lokalet og den sidste har en computer foran sig, som han er mere optaget af end sine omgivelser.

Den ene dasker til hackeren og giver et nik i retning af en kvinde klædt i kimono, som er på vej hen imod dem. På hver side af hende, går der en person iklædt et jakkesæt, der på ingen måde formår at skjule pistolen, de hver har siddende under jakken. “Fik I fat i filerne?” spørger hun hackeren, han smiler og nikker.

Neon Rain er et cyberpunk scenarie med overnaturlige elementer, som er baseret på japansk kultur og mytologi. Natklubben Neon rain er scenariets omdrejningspunkt og du har mulighed for at spille alt fra samurai, yakuza medlem, security guard for et mega corporation, rig poptøs på stoffer, fanatiker, indehaver af en nudel stand eller noget helt andet?

Antall ganger spilt 🗺️

11. - 13. januar 2019🗺️Ungdomsskolen Nord, Kolding, Danmark

LenkerSend inn rettelser om denne siden