Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Neon Rain

System: LARP
Genre: Fantasy, Sci-Fi

Veranstaltet von

CrossroadLarp & Rollespilsforeningen Føniks

Von

✏️Peter Brinkner
✏️Gert Hansen
✏️Anna E. Jensen
OrgaStine Duch
OrgaJohnni Ravnholt Frost
OrgaHjalte Ipsen
OrgaFernando Sáez
OrgaMorten Søgaard
OrgaKarina Worninger

Beschreibung

Musikken brager ud af højtalerne og dansegulvet er pakket til bristepunktet. En del af gæsterne er øjensynligt på stoffer og er fuldstændig grebet af den japanske synthesizer musik.

Der sidder tre rundt om et bord i hjørnet af natklubben. Den ene har de tydelige horn i panden og det vilde hår der karakteriserer de overnaturlige væsener kaldet onier, den anden har et kybernetisk øje der scanner lokalet og den sidste har en computer foran sig, som han er mere optaget af end sine omgivelser.

Den ene dasker til hackeren og giver et nik i retning af en kvinde klædt i kimono, som er på vej hen imod dem. På hver side af hende, går der en person iklædt et jakkesæt, der på ingen måde formår at skjule pistolen, de hver har siddende under jakken. “Fik I fat i filerne?” spørger hun hackeren, han smiler og nikker.

Neon Rain er et cyberpunk scenarie med overnaturlige elementer, som er baseret på japansk kultur og mytologi. Natklubben Neon rain er scenariets omdrejningspunkt og du har mulighed for at spille alt fra samurai, yakuza medlem, security guard for et mega corporation, rig poptøs på stoffer, fanatiker, indehaver af en nudel stand eller noget helt andet?

Abwicklungen 🗺️

11. - 13. Januar 2019🗺️Ungdomsskolen Nord, Kolding, Dänemark

LinksKorrektionen für diese Seite einschicken