Alexandria

Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Velg språk:

dadeennbsv

Lazarus

System: Systemløst
Sjanger: Sci-Fi
Deltakere: 1 GM, 5 players

Av

✏️Morten Nygaard Andersen

Beskrivelse

Hr. Vilarius,

Deres klage er modtaget og taget til efterretning. Vi anerkender naturligvis TetraCorp’s råderet over Deres koloni på Arion, samt det faktum at De som ledende administrator besidder den fulde autoritet over samme.

Ikke desto mindre, er faktum at vi i den seneste sending fra Deres koloni fandt grundlag for at foretage en inspektion af Deres faciliteter. Vores hold af eksperter vil derfor ankomme til Arion med næste forsyningsskib, for at foretage en rutinemæssig undersøgelse.

I henhold til Alliancens bestemmelser for udnyttelse af ikke-Jordiske planeter, forventer vi Deres fulde samarbejdsvilje i denne undersøgelse, såfremt TetraCorp fortsat ønsker minerettighederne til Arion.

De bedes afsætte ressourcer og plads til 3-5 af vore eksperter. Vi forventer at undersøgelsen er overstået inden den efterfølgende forsyningscyklus.

Alliancen ønsker Dem en fortsat god dag, og ser frem til et produktivt samarbejde.

---

I en fjern fremtid, er menneskeheden forenet i en fælles alliance, kaldet the United Terran Alliance. Alliancen er begyndt at kolonisere fjerne planeter. Og Arion-kolonien, som er koloniseret af det private firma Tetracorp, er en af de vigtigste af disse. Planeten er en af de få kilder til Optium, mineralet som gør rejser imellem stjernerne mulige. Så da Alliancens teknikere fandt en mystisk nød-meddelelse i den seneste forsendelse fra kolonien, besluttede Alliancen at organisere en ekspedition for at finde ud af hvorfor.

Det er nu op til jer at inspicere Arion-kolonien, og se om der er grund til bekymring. For hvem ved hvad der gemmer sig i rummets fjerne afkroge...

Spilt på

Tyrfing Con - BlizzCon (2017)


Send inn rettelser om denne siden