Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Lazarus

System: Systemløst
Genre: Sci-Fi
Deltagere: 1 GM, 5 spillere

Af

✏️Morten Nygaard Andersen

Foromtale

Hr. Vilarius,

Deres klage er modtaget og taget til efterretning. Vi anerkender naturligvis TetraCorp’s råderet over Deres koloni på Arion, samt det faktum at De som ledende administrator besidder den fulde autoritet over samme.

Ikke desto mindre, er faktum at vi i den seneste sending fra Deres koloni fandt grundlag for at foretage en inspektion af Deres faciliteter. Vores hold af eksperter vil derfor ankomme til Arion med næste forsyningsskib, for at foretage en rutinemæssig undersøgelse.

I henhold til Alliancens bestemmelser for udnyttelse af ikke-Jordiske planeter, forventer vi Deres fulde samarbejdsvilje i denne undersøgelse, såfremt TetraCorp fortsat ønsker minerettighederne til Arion.

De bedes afsætte ressourcer og plads til 3-5 af vore eksperter. Vi forventer at undersøgelsen er overstået inden den efterfølgende forsyningscyklus.

Alliancen ønsker Dem en fortsat god dag, og ser frem til et produktivt samarbejde.

---

I en fjern fremtid, er menneskeheden forenet i en fælles alliance, kaldet the United Terran Alliance. Alliancen er begyndt at kolonisere fjerne planeter. Og Arion-kolonien, som er koloniseret af det private firma Tetracorp, er en af de vigtigste af disse. Planeten er en af de få kilder til Optium, mineralet som gør rejser imellem stjernerne mulige. Så da Alliancens teknikere fandt en mystisk nød-meddelelse i den seneste forsendelse fra kolonien, besluttede Alliancen at organisere en ekspedition for at finde ud af hvorfor.

Det er nu op til jer at inspicere Arion-kolonien, og se om der er grund til bekymring. For hvem ved hvad der gemmer sig i rummets fjerne afkroge...

Spillet på

Tyrfing Con - BlizzCon (2017)


Indsend rettelser for denne side