Alexandria

Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Velg språk:

dadeennbsv

Et sygt sind

Forside til Et sygt sind

System: Dreamscape
Sjanger: Drama, Thriller
Deltakere: 1 GM, 6 players

Av

✏️Tobias B. L. Jørgensen

Last ned

PDF Et Sygt Sind - Scenariet (1,8 MB)
PDF Et Sygt Sind - Karakterer (0,4 MB)

Beskrivelse

Drømmeverdenen er nøglen til utallige eventyr, undere og hemmeligheder, og da en doktor på tærsklen til en opdagelse der kan redde utallige menneskeliv ender i en koma, er det kun hans sidste drøm der kan give os den viden vi behøver for at fortsætte hans arbejde.

I Et Sygt Sind er du blandt de drømmerejsende: mennesker med evnen til at rejse ind i drømmeverdenen og ændre den efter behov. Du har viljen til at udfordre de farer der lurer i menneskers underbevidsthed, selv hvis det er en underbevidsthed besat af sygdom, frygt og fortrydelse. Men ingen har før vovet at rejse ind i en døende hjernes ustabile drømme, og det vil kræve al din handlekraft, kreativitet og empati at nå frem til sandheden, før det er for sent.

Et sygt sind er et scenarie til dig der har lyst til at udforske en smuk, uhyggelig og surrealistisk verden, og som gerne vil spille et spil hvor kreativ frihed ikke bare er en del af systemet, men er fundamental for spilverdenen selv. For i andres drømme er det kun din viljestyrke og din fantasi der begrænser dig.

Spilt på

Viking-Con 36 (2017)


Send inn rettelser om denne siden